NU e banc. Câți lei costă treningul purtat de Alex Velea la premiera filmului 5GANG: Un altfel de Crăciun

Publicat: 27/12/2019 | 10:54

Treningul purtat de Alex Velea la avanpremiera filmului “5GANG: Un altfel de Crăciun” costă cât o mașină second hand. Nu, nu este niciun banc. Iubita lui, Antonia, a optat și ea tot pentru o ținută sport și au fost printre cei care au atras cele mai multe priviri. Ei au fost însoțiți la cinematograf de cei doi băieți pe care îi au împreună. Pelicula cu și despre trupa vloggerului Selly reprezintă debutul regizoral al lui BRomania

Citește și: N-ai fi zis! Cum decurg partidele de amor dintre Antonia și Alex Velea

Câți lei costă treningul purtat de Alex Velea la premiera filmului “5GANG: Un altfel de Crăciun”

Cinematograful de la marginea Bucureștiului s-a umplut cu vedete recent, când a avut loc avanpremiera filmului “5GANG: Un altfel de Crăciun”, realizat în regia lui BRomania. Antonia și Alex Velea s-au numărat printre cei care le-au fost alături lui Selly și colegilor săi de trupă. Cântărețul a lăsat mască multă lume cu treningul său Gucci, care costă 2.500 de euro, relateazăă click.ro și… după un calcul simplu, având informațiile privind cursul monedei europene, aflăm că în lei, ținuta sport a cântărețului valorează 11.948. Ținuta sport, cu printul care reprezintă inițialele brandului, a făcut ravagii anul acesta în rândul celebrităților de peste Ocean. Franck Ribery, fotbalistul superstar de la Bayern Munchen, Paul Pogba, Dele Alli, Jesse Lingard sunt doar câțiva dintre fotbaliștii obsedați de treningul Gucci. Printre artiștii care și-au cumpărat această ținută sport se numără: Dr. Dre, Lil Pump, Rihanna, Madonna, iar de la noi: extravaganta Delia Matache.

Citește și: Dorian Popa a rămas mască! Selly nu a mai rezistat și i-a “vandalizat” mașina. VIDEO

Antonia și Alex Velea i-au luat cu ei și pe Akim și Dominic, iar după ce a ieșit de la cinematograf, frumoasa cântăreață și-a îndemnat apropiații și fanii să meargă să vadă filmult “5GANG: Un altfel de Crăciun”.

“Am fost cu cei mici la avanpremiera «5GANG: Un altfel de Crăciun!»
Un film atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari! (…)”, a scris Antonia pe contul ei de Facebook.

Citește și: Trupa lui Selly, 5GANG, acuzată că a plagiat una dintre piesele lui Raju de la Puterea Dragostei! Melodia lor este nr. 1 în trending pe YouTube

5GANG: Un altfel de Crăciun, în cinematografele din România de pe 27 decembrie

Povestea filmulu “5GANG: Un altfel de Crăciun” are loc în perioada sărbătorii Nașterii lui Iisus, când Selly îl întâlnește pe Corneliu Carafă – rol interpretat de comediantul Micutzu –, iar apoi dispare subit. Gami, Pain, Mădălin și Dia își dau seama că ar putea fi în pericol, așa că pleacă să-l caute. La puțin timp după ce îl găsesc, ajung si ei într-o situație dificilă.

Citește și: Unde poți vedea filmul 5GANG The Movie cu Selly și Dorian Popa în roluri principale

Polițiștii (jucați de Matei Dima și Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut, în timp ce Pain și Madălin intră într-o situație romantică destul de complicată. Selly este păzit de Helga (Laura Giurcanu), bodyguard-ul lui Carafă, și încearcă să evadeze.