Nu e banc! Câți lei a primit un taximetrist din Satu Mare, pentru o cursă de 47 de secunde: „Nu refuzăm niciun client”

Publicat: 16/06/2021 | 09:16

Știm cu toții că unii taximetriști de-abia acceptă cursele pe o distanță scurtă, dar un bărbat din Satu Mare a demonstrat contrariul. Acesta a acceptat o cursă de numai 47 de secunde și chiar s-a declarat mulțumit de fapta lui, chiar dacă suma pe care a încasat-o în urma serviciilor sale a fost una…mai mult decât modică.

Foarte mulți oameni apelează, zilnic, la cursele de taxi. Dacă unii taximetriști refuză anumite curse pe motiv că sunt pe distanțe mici, alții le acceptă pe toate și chiar se bucură de ele, ori fac haz de necaz.

Pentru că subiectul este unul tare enervant din cauza taximetriștilor care, de-a lungul timpului, au generat experiențe neplăcute pentru clienții lor, un taximetrist din Satu Mare le-a arătat internauților că a efectuat o cursă de numai 47 de secunde, pentru care a fost plătit cu o sumă foarte mică.

Șoferul de taxi a primit 3,50 lei pentru cursa lui

Într-o postare de pe un grup de Facebook, șoferul le-a prezentat tuturor cât a încasat pe o cursă ce a durat nu mai mult de 47 de secunde. Pornirea în cursă a costat 2,79 de lei, iar pentru traseul parcurs costul a fost de câțiva bani. Astfel, la finalul cursei, după 47 de secunde, șoferul a avut de încasat 3,46 de lei. Mai mult, clientul a fost chiar „generos” lăsând și un bucșiși de câțiva bani. Acesta i-a plătit șoferului 3,50 lei.

Taximetristul a primit 3,50 lei pentru cursa de 47 de secunde / Sursă foto: Facebook

Șoferul de taxi s-a amuzat copios și a postat atât bonul cursei, cât și banii încasați, precizând că niciun client nu este refuzat, indiferent de cursă.

„Voi cu ce vă mândriți? Azi am avut o cursa lungă. Parcare Mocca până pe Ganea 40, nu refuzăm niciun client”, a scris șoferul de taxi, pe Facebook.

Văzând acestea, internauții s-au amuzat, însă l-au și felicitat pe taximetrist pentru faptul că nu a refuzat clientul cu pricina, chiar dacă a fost vorba de o cursă scurtă.