NU e banc! Apelul primit azi la 112: cum a fost prins un hoț într-un magazin din București

Publicat: 02/04/2020 | 17:10

Se pare că nici atunci când întreaga lume se află sub o amenințare teribil infractorii nu se opresc. România este în plină epidemie de coronavirus și toți oameni trebuie să stea în casă, însă asta nu l-a oprit pe un hoț din Capitală. Un apele la 112 a semnalat faptul că un individ a fost surprins încercând să jefuiască un magazin din Capitală.

Astăzi, 2 aprilie, în jurul orei 13:00 a fost înregistrat un apel la numărul de urgență 112, conform căruia un bărbat a încercat să pătrundă într-un magazin din zona Calea Victoriei. (CITEȘTE ȘI: GUVERNUL A APROBAT DISTRIBUIREA DE ALIMENTE ȘI PRODUSE DE IGIENĂ PERSOANELOR VULNERABILE. CINE VOR FI BENEFICIARII)

Mai mult, se pare că bărbatul surprins în magazin la furat este suspect de coronavirus, prezentând unele din simptomele specifice. Autoritățile anchetează acum cazul. (VEZI ȘI: ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! LISTA CU „ZONELE ROȘII” A FOST ACTUALIZATĂ. CETĂȚENII ROMÂNI CARE VIN DIN ACESTE 12 ȚĂRI INTRĂ ÎN CARANTINĂ)

În prezent, în România au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19, dintre care s-a înregistrat un număr total de 94 de decese.