Nu e banc! Alexandru Cumpănașu îl iubește pe Gheorghe Dincă! Ce spunea despre el în octombrie 2018, cu jumătate de an înainte de răpirea Alexandrei

Publicat: 06/01/2020 | 09:37

Alexandru Cumpănașu a fost o prezență constantă în mass-media după ce nepoata sa, Alexandra Măceșanu, a fost răpită, sechestrată și ucisă de Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal”. Conform informațiilor din anchetă, dosarul ”Caracal” urmează a fi trimis în instanță, însă fără speța referitoare la Luiza Melencu, cealaltă tânără ucisă – conform declarațiilor date de Dincă în fața anchetatorilor – de bărbatul care a îngrozit România.

În cazul Luizei Melencu nu există, încă, dovezi certe care să confirme mărturisirile lui Dincă, însă Alexandra Măceașanu este, oficial, moartă. În luna octombrie a anului 2018, Alexandru Cumpănașu a postat un scurt mesaj din care reiese că pune iubirea mai presus de orice și că îi iubește chiar și pe ”oamenii răi”. O astfel de declarație duce la concluzia că Alexandru Cumpănașu, dând dovadă de o toleranță cu conotații biblice, ar putea să declara asta chiar și în ceea ce îl privește pe Gheorghe Dincă.

”Iubesc oamenii oricât ar fi de răi pt. că IUBIREA este arma mea! Lovește-l pe un om răun cu iubire și vei învinge!”, a fost mesajul postat de Alexandru Cumpănașu la vremea respectivă.

Nimeni nu știe cum ar reacționa unchiul Alexandrei dacă s-ar afla față în față cu ”Monstrul din Caracal”, însă toleranța și iubirea declarate în 2018 ar trebui, logic, să funcționeze și într-un astfel de scenariu.