Nu ai fi zis! Câți lei câștigă pe zi un șofer BOLT în București

Publicat: 07/03/2020 | 13:48

Șoferii-parteneri Boltau de câștigat enorm de pe urma curselor, în Capitală. Aceștia sunt plătiți săptămânal, iar banii sunt virați pentru primele ore ale zilei, de luni până la ultimele minute ale zilei de duminică. Câștigul mediu lunar al unui șofer Bolt este de 6000 de lei, conform blog.bolt.eu.

Desigur, de suma de 6000 de lei depinde și numărul de ore lucrate zilnic. Din prețul unei curse, Bolt percepe un comision de 20 %.

Dacă un șofer lucrează 20 de zile pe lună, cum este media normală, câștigul acestuia ajunge la minimum 300 de lei pe zi.

Există și bonusuri

Cu toate că și venitul mediu este destul de mare față de un salariu  pe care orice om de rând îl are în România, un șofer Bolt poate câștiga și mai mult de atât.

Șoferii parteneri de top își cresc veniturile conducând la orele de vârf, stând offline în timpul celor mai liniștite, pentru a se odihni. Șoferii care vor să avanzezi și să evolueze din punct de vedere financiar la Bolt, trebuie să se gândească de exemplu că – mai multe persoane care au nevoie de o cursă = mai multe oportunități să câștigi ca șofer partener Bolt. Poți să îți maximizezi câștigurile în timpul orelor de vârf, precum 7.00 – 11.00 dimineața sau 16.00 – 20.00 în timpul săptămânii.