Nu a mai rezistat! Anamaria Prodan, mesaj dur pentru hateri: “V-ați ghidat toată viața după…”

Publicat: 11/02/2020 | 18:14

Anamaria Prodan este cunoscută ca fiind o persoană nonconformistă, care nu încetează niciodată să își uimească fanii. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde publică în fiecare zi imagini cu activitățile ei.

(CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ SUB CENTURĂ PENTRU PRO TV! ANAMARIA PRODAN A SEMNAT CU ANTENA. ÎN CE EMISIUNE VA PUTEA FI VĂZUTĂ)

Notorietatea de care se bucură sexy-impresara a ajuns, însă, să deranjeze și nu puține au fost persoanele care au criticat-o că este avidă de publicitate și că își afișează în mediul on-line luxul în care trăiește.

Iată, însă, că Anamaria Prodan s-a săturat de contestatari și a decis să ia atitudine. Astfel, în dreptul unei fotografii cu ea și Laurențiu Reghecampf, sexy-impresara a scris: „Voi care v-ați ghidat toată viața dupa ‘ce o să spună lumea?’… până la urma ce a spus? ????????????????????”.

(Citeşte şi: Anamaria Prodan și-a schimbat numele când avea 20 de ani)

Prin intermediul acestui mesaj, Anamaria Prodan le-a atras atenția celor care o critică și care îi deranjează liniștea să o lase în pace să-și trăiască viața așa cum crede ea de cuviință.

Anamaria Prodan, avere de aproape 100 milioane de euro

Recent, invitată la un post de televiziune, Anamaria Prodan a vorbit despre averea pe care a reușit să o acumuleze până acum. “Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a declarat Anamaria Prodan.