Noul pol al zonei de beauty din București! Vedetele au acum un nou centru de înfrumusețare preferat!

Publicat: 23/06/2021 | 12:21

Ieri, Sectorul 1 al Capitalei a fost gazda evenimentului de deschiderie a celei mai noi și luxoase clinici de beauty din București, iar multe dintre vedetele autohtone abia așteaptă să beneficieze de serviciile clinicii de înfrumusețare de pe strada Witting. În cadrul unui eveniment prezentat de Cosmina Păsărin, nume sonore, printre care Ilinca Vandici, Cătălin Botezatu, Carmen Brumă, Oana Roman, Andrei Nourescu sau Andreea Antonescu au luat parte la deschiderea noului pol de beauty din Capitală.

Deși abia deschis, M Skin pare că a devenit deja preferatul vedetelor atunci când vine vorba de retușuri faciale sau corporale. Fie că vor să scape de riduri sau de vergeturile, fie că vor să urmeze de tratamentele de întinerire facială și corporală, mai multe doamne și domnișoare din București și-au făcut deja programări încă din prima zi. Pe lista acestora se află și mai multe vedete, cunoscute publicului pentru apetitul lor când vine vorba de operații estetice.

M Skin se poziționează pe piața serviciilor de înfrumusețare de lux din România, având o echipă medicală de top și cele mai noi și performante echipamente existente în acest moment în întreaga lume. Utilizând aparate ca Sylfirm X, Clatuu, Anthelia, Futura Ultra PRO sau LPG Alliance, cei ce trec pragul M Skin pot beneficia de tratamente foto-vasculare, anti-îmbătrânire și anti-acnee, leziuni vasculare, tratamente de întinerire facială și corporală sau pentru tratarea cicatricilor și leziunilor.