Noul iubit al Madonnei! La 61 de ani se iubește cu un dansator de 25 de ani

Publicat: 18/12/2019 | 12:48

Noul iubit la Madonnei este tânărul dansator Ahlamalik Williams, care este cu 36 de ani mai tânăr. El face parte din trupa de dansatori ai cântăreței, pentru noul turneu, Madame X. (CITEȘTE ȘI: BURLACII-VEDETĂ DE LA EXATLON AU ATACAT ”ÎN HAITĂ” BUNĂCIUNILE DIN CLUB!)

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre în Miami. Relația este la început, sunt împreună de doar câteva luni, iar lucrurile par să meargă extraordinar între ei. (VEZI ȘI: MADONNA ȘI-A ȘOCAT FANII ÎN CONCERTUL CU CARE A LANSAT TURNEUL MADAME X LA NEW YORK)

Ahlamalik Williams a crescut în California și este fiul unui veteran din marina americană. La terminarea liceului, dansatorul făcea parte din show-ul ONE Cirque du Soleil al lui Michael Jackson din 2013, alături de care a făcut înconjurul lumii. Înainte să intre în atenția Madonnei, Ahlamalik era profesor de dans, pentru o ședință de dans acesta era plătit cu doar 5 dolari.

Relațiile amoroase al Madonnei

Atunci când vine vorba de viața amoroasă, celebra cântăreață pare să aibă un tipar foarte bine stabilit. Bărbații cu mulți ani mai tineri sunt pe placul Madonnei.

Carlos Leon a fost primul dansator tânăr alături de care a avut o relație între anii 1995-1997, în urma căreia s-a născut fiica sa,  Lourdes Leon Ciccone, de 23 de ani. A urmat apoi actorul Timor Steffens (29 de ani). În 2008 a început o relație care a durat doi ani cu fotomodelul brazilian Jesus Luz (32 de ani).

Warren Beatty (82 de ani) a fost singurul partener al Madonnei mai vârstnic, însă legăturta dintre ei nu a durat prea mult.