Noul iubit al Dianei i-a “adoptat” pe copiii celebrului prezentator de la Antenă!

Publicat: 13/01/2020 | 00:14

În urmă cu aproximativ cinci ani, „matinalul” de la Antena 1 s-a despărțit de soție. După un mariaj care a durat mai bine de un deceniu, cei doi au luat-o pe drumuri separate. După destrămarea cuplului, Răzvan Simion a început o relație cu Lidia Buble și s-a mutat împreună cu aceasta, iar Diana și-a găsit liniștea sufletească în brațele timișoreanului Radu Bița. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase din vacanța în Austria a fostei partenere de viață a vedetei de la Antenă. (CITEȘTE ȘI: ZĂVO A PUS PICIORUL ÎN PRAG! S-A DUS CU ALEX LA „LOCUL FAPTEI” CA SĂ…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini de vis din vacanța pe care Diana Simion o petrece în Austria alături de copiii ei, dar și împreună cu noul iubit. (NU RATA: CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR” S-A COMBINAT CU O PROFESOARĂ DIN FĂGĂRAȘ!)

Diana Simion a trecut peste divorțul de prezentatorul TV și și-a refăcut viața. Aceasta și-a găsit fericirea în brațele omului de afaceri Radu Bița, alături de care se află, în această perioadă, în una dintre cele mai cochete stațiuni din Austria.

Noul iubit al Dianei se înțelege minunat cu cei doi copii ai prezentatorului de la Antenă. După toate aparențele, Radu Bița a preluat rolul de tată și are grijă să nu le lipsească nimic celor mici. Practic, iubitul Dianei ar petrece mai mult timp cu cei doi copii decât „matinalul” Răzvan, care, în ultima perioadă, s-ar fi dedicat în totalitate proiectelor pe care le-a demarat Lidia Buble. (VEZI ȘI: AM AFLAT CE DECIZIE A LUAT INSTANȚA ÎN PROCESUL EX-IUBITULUI BIANCĂI DRĂGUȘANU!)

Vacanță de familie în Austria
Vacanță de familie în Austria

Mărturisiri uluitoare despre fostul soț

”El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum şi eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulţi au parte, şi îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii şi nepătate de mizeriile care au făcut ţăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când uşile acestei poveşti au fost închise, şi tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forţeze nimeni… Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel ştiut şi trăit de noi, şi niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măştii care poartă semnătura «adevărului» în faţa reflectoarelor”, a declarant, recent, Diana Simion.

Lidia Buble: ”Nu mă simt vinovată”

Mai multe persoane au acuzat-o pe Lidia Buble că i-ar fi „stricat” casa lui Răzvan Simion. Artista a rupt, la un moment dat, tăcerea și a precizat că informațiile sunt false.

Nu regret absolut nimic, nu mă simt vinovată, totul se întâmplă cu un scop, din toate avem de învăţat, doar eu știu ce e acolo, oamenii etichetează necunoscând situația. Sunt unsă cu toate alifiile și reușesc să am un scut. Mă rog foarte mult, am o aură, o energie foarte bune”, a declarat Lidia Buble.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)