Noua modă, în plină pandemie! Un frizer din Wuhan a creat o „mască” dintr-o sticlă de plastic și din hârtie igienică

Publicat: 13/04/2020 | 09:02

În plină pandemie de coronavirus, un frizer din Wuhan a găsit o modalitate inedită de a sta departe de COVID-19. Bărbatul a creat propria mască, dintr-o sticlă de plastic și hârtie igienică și susține că este una extrem de eficientă.

Atunci când crezi că le-ai văzut pe toate, necesar este să te mai gândești o dată. Yang, un frizer din Wuhan a dus imaginația la extrem și a creat, de unul singur, o mască ce susține că îl protejează în lupta cu noul coronavirus. Acesta a revenit pe piața muncii după 76 de zile de închisoare și este de părere că invenția lui îl va proteja atât pe el de infectare, cât și pe ceilalți.

AMENDĂ. Cunoscut politician, și-a serbat soția pe malul mării, la Eforie, și a pus VIDEO pe Facebook! Reacția Poliției Române

„Chiar dacă clienții mei sunt sau nu purtători ai virusului, trebuie să fim foarte atenți. Această mască ne va proteja și pe mine, dar și pe ei” explică Yang, potrivit marca.com.

Mai mult, se pare că masca de protecție concepută de chinezul Yang are și un sistem de siguranță mult mai avansat, căci conține și hârtie igienică. Masca pe care a creat-o chinezul este formată dintr-o sticlă de plastic decupată în zona gurii și un tub care se duce spre spatele acestuia, prin care reușește să respire, fără să ia contact direct cu aerul pe care îl respiră și clienții lui, nerespirându-le acestora în față și, implicit, nici ei lui. Mai mult, capătul tubului este „sigilat” cu o bucată de hârtie igienică ce acționează pe post de filtru pentru aerul pe care îl respiră Yang.

Yang este optimist și susține că în curând, viața din Wuhan va reveni la normal. Acesta a mai povestit că multe dintre afacerile micuțe s-au redeschis, iar oamenii încep, ușor ușor, să iasă din case. Deși și-a pierdut din clienți în ultima perioadă, Yang speră că acest lucru se va remedia. Până atunci, chinezul rămâne viral prin prisma invenției sale care, trebuie să recunoaștem, este una inedită!