Noua iubită l-a convins pe celebrul tenismen să se recăsătorească?! Filmările care anunță nunta!

Publicat: 30/01/2020 | 23:07

În urmă cu aproximativ doi ani, divorțul celebrului tenismen a zguduit lumea sportului. Cu toate că o despărțire nu este ușoară, Victor Hănescu a trecut cu bine peste perioada tumultuoasă și a găsit puterea să o ia de la capăt. Sportivul și-a refăcut viața, iar noua iubită pare să-l fi convins să se reașeze la casa lui. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmările care anunță… nunta. (CITEȘTE ȘI: CHINEZUL ION A “RECIDIVAT” LA CAFENEA CU O BLONDĂ ȘI O ȘATENĂ. LE-A ARĂTAT JAGUAR-UL ȘI…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe celebrul jucător de tenis Victor Hănescu în parcarea unui centru comercial din zona de nord a Capitalei. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, DIN NOU LA CUȚITE CU SOȚUL EI)

Din câte se pare, la început de an, Victor Hănescu are planuri mărețe alături de noua parteneră de viață. Și asta pentru că sportivul a făcut o „vizită de lucru” la unul dintre magazinele de bricolaj din vecinătatea centrului comercial, de unde a plecat cu un cărucior plin-ochi cu materiale de construcții.

Pune piatra de temelie a unui nou mariaj?

După volumul mare al cumpărăturilor, sportivul pare că își renovează locuința, acolo unde se pare că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noua lui parteneră de viață. Nu ar fi exclus, prin urmare,  ca Victor să pună ”piatra de temelie” a unui nou mariaj.

Rămâne de văzut dacă celebrul tenismen va lua, până la urmă, decizia să se recăsătorească. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 ROMÂNIA, promite să vă țină la curent cu toate noutățile care vor apărea în viața celebrului sportiv. (NU RATA: ISPITA DE LA „INSULA IUBIRII”, ÎN IMPAS. „FOSTUL” ÎI CERE ÎNAPOI ROLEX-UL DE 16.000 €)

Victor Hănescu alături de iubită, în parcarea unui magazin de bricolaj

A divorțat în 2018

După șapte ani de căsnicie în urma căreia au rezultat doi copii frumoși, Victor Hănescu și Andreea și-au spus definitiv ”adio”.  Despărțirea celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea.

Decizia de a divorţa nu a fost uşoară, însă focusul nostru rămâne pe menţinerea unui mediu armonios pentru copiii noştri şi de a le oferi iubirea şi sprijinul pe care l-au avut şi până acum. Ne dorim binele unul altuia şi vom rămâne dedicaţi creşterii copiilor noştri”, a anunţat atunci Victor Hănescu.

Noua iubită l-a convins pe Victor Hănescu să se recăsătorească?!

Proiectul Academia Victor Hănescu, o provocare

Victor Hănescu s-a retras din activitate în 2016. În cei 16 ani de activitate profesionistă, el a câştigat un titlu ATP, la Gstaad, în 2008, şi a obţinut două trofee în circuitul de dublu. A făcut parte din echipa de Cupa Davis a României timp de peste 10 ani, fiind autorul punctului decisiv contra echipei Belarus, care a adus calificarea istorică a României în sferturile de finală ale Grupei Mondiale, din 2005. A câştigat din tenis suma de 4,3 milioane de dolari, iar acum conduce propria Academie de Tenis, în Bucureşti.

Dupa 17 ani de tenis profesionist, dintre care 10 în Top 100 ATP, Victor Hănescu a trecut la o nouă provocare: proiectul Academia Victor Hanescu (AVH), născut din dorinţa de a transmite mai departe cunoştintele şi experienţa acumulată în cariera de sportiv de performanţă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)