Nou cuplu-bombă în showbiz! Cine e noua iubită a lui Victor Slav. Au fost fotografiați împreună, într-un supermarket din București

Publicat: 31/03/2020 | 08:29

Bianca Drăgușanu este istorie pentru Victor Slav, căci se pare că prezentatorul de la Kanal D a dat-o uitării și s-a orientat către o blondină misterioasă, alături de care își petrece…izolarea!

Au apus vremurile în care Victor Slav își îndepta atenția numai către Bianca Drăgușanu, căci acum, fostul băiat de la meteo se pare că se bucură din plin de viață, chiar dacă trăim vremuri destul de grele. Așa se face că Victor Slav a ieșit la cumpărături, în plină pandemie, cum procedează orice cetățean responsabil care are nevoie de provizii, informează click.ro.

Victor Slav și noua lui iubită, la cumpărături

Detaliul care a atras atenția tuturor este faptul că Victor Slav nu a ieșit la cumpărături singurel, ci alături de noua lui cucerire! Da, ați auzit bine, fostul băiat de la meteo iubește din nou.

Într-un supermarket din Capitală, îmbrăcat lejer, Victor Slav s-a afișat în văzul tuturor cu noua lui iubită, o blondină cu care se pare că se înțelege de minune. Cei doi au hoinărit printre rafturi și au cumpărat tot ce aveau nevoie, având în vedere faptul că își petrec izolarea împreună.

Dacă iubita lui Victor Slav a ales să se protejeze, purtând o mască, se pare că acestuia nu i-a păsat prea mult de asta, căci nu a folosit nici mască și nici mănuși.