Nota de plată care a devenit virală! Detaliul care a enervat-o la culme pe clientă. „Lipsă de respect”

Publicat: 19/04/2021 | 17:14

După o seara cu amicii în oraș, o tânără a rămas mută de uimire atunci când a cerut nota de plată. Detaliu pe care le-a observat scos-o din sărite și a împărtășit cu internauții ce a pățit.

O tânără a ieșit în oraș cu mai mulți amici, la un restaurant din Washington D.C. După câteva ora de petrecere a venit și vremea să achite nota de plată. Fiecare a plătit ce a consumat așa că tânăra a primit o notă de plată doar pentru produsele ei. A rămar surprinsă în momentul în care a observat un mic detaliu de pe notă.

Aceasta a observat că în undeva în parte de sus a facturii scria „fata care e sigură”. Tânăra a fost deranjată de felul în care chelnărul a catalogat-o, mai ales că se afla la masă cu mai multe persoane(cupluri). Revoltată a publicat nota de plată pe rețelele de socializare adăugând comentariul: „Descrierea lui este atât de lipsită de respect”, alături de o serie de emoji-uri care plâng. Tweetul ei a devenit viral, fiind redistribuite de pese 50.000 de ori.

Postarea a devenit virală

Postarea tinerei a ajuns la multă lume, iar mulți dintre internauți i-ai împărtășit părerea, considerând gestul chelnerului ca lipsă de respect.

 „Atât de nerespectuos”, „Acest lucru este atât de dur.”, „De ce există o astfel de stigmă în a ieși să mănânci sau să mergi singur la un film”, Este trist. La mine are scrie probabil: o fată, patru farfurii ”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Însă au existat și persoane care i-au aluat apărarea chelnerului, care au spus că tânăra exagerează și că probabil acesta a folosit descrierea pentru a o identifica mai ușor.

„De ce este lipsit de respect? Pare o modalitate simplă de a ajuta chelnerii să identifice oaspeții pe care îi servesc. Cum altfel ai vrea să te descrie – culoarea părului, hainele”, a spus unul dintre internauți.

Mai mult, o femeia care lucrează în același domeniu a făcut lumină în acest caz, spunând că și ea procedează la fel.

„Am lucrat și eu în restaurant, am uitat că poți vedea asta. Eu de exemplul am pus din greșeală pe notă: tipul chel cu ochelari, însă acesta nu s-a supărat, mi-a transmis doar că nu e complet chel.”, a spus fosta chelneriță.