“Norocul” Cruduței devine contagios?! Sora vedetei era ca și măritată, dar…

Publicat: 06/06/2020 | 23:46

Schimbare radicală de plan în familia fostei asistente a lui Capatos. Când toate drumurile păreau să ducă la altar, Ana Maria Crudu și iubitul și-au spus definitiv ”Adio”. Surorile Crudu par să fie urmărite de ghinion în dragoste. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor informații de-a dreptul uluitoare legate despărțirea-bombă ce s-a produs în familia fostei asistente de la Antena 1.

La doar câteva luni distanță de la  mega-scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul croat, Seco Dubravko, în familia vedetei ar fi avut loc un nou eveniment neplăcut. De câteva săptămâni, Ana-Maria Crudu, sora fostei asistente TV, s-a despărțit și ea de iubit.

”Divorțul” Anei se pare că a luat pe toată lumea prin surprindere. Și asta pentru că mai toți apropiații lor se așteptau ca blondina și fostul ei iubit să își unească destinele în fața ofițerului de stare civilă. Din câte se pare, sora Cruduței și fostul partener de viață n-ar fi trecut testul ”izolării” și s-au despărțit la scurt timp după ce au ieșit din ”carantină”. După  evenuimentele din ultimele  putem specula faptul că Daniela Crudu și sora ei, Ana, par să fie urmărite de ghinion în plan sentimental.  (CITEȘTE ȘI: DANIELA CRUDU ŞI-A CONVINS MAMA “SĂ SE TUNEZE”! CÂT DE MULT S-A TRANSFORMAT FLORICA CRUDU)

Sora Cruduței ar fi ”divorțat” recent

Ana-Maria Crudu și-a schimbat implanturile mamare

La începutul acestui an, Ana- Maria Crudu a simțit nevoia de o schimbare. Tânăra a apelat la serviciile medicului estetician șiși-a schimbat implanturile mamare. Mândră de “noile bijuterii”, focoasa blondă și-a făcut un selfie în timp ce avea un maiou decoltat și a mărturisit că are în fiecare sân câte 500 de mililitri de silicon. (NU RATA: ANA-MARIA CRUDU, IMAGINI DE COLECȚIE CU SORA EI, LA 3 ZILE DUPĂ CE A FOST BĂTUTĂ DE IUBIT. CUM A FOST MACHIATĂ DANIELA CRUDU)

“#plasticsurgery #siliconimplant #newboobs #topdoctor #500cc (…) (n.r.: #operațieestetică #implanturicusilicon #sâninoi #celmaibundoctor #500demililitri) ”, a scris Ana-Maria Crudu pe pagina ei de Facebook atunci când a publicat imaginea din stânga colajului de mai jos. “Ești superbă oricum, Ana!”, i-a scris un internaut fostei concurente de la “Chefi la cuțite”.

Ana-Maria Crudu, cu noile implanturi (foto stânga); Ana-Maria Crudu, înainte de operația estetică (foto dreapta) © Facebook
Ana-Maria Crudu, cu noile implanturi (foto stânga); Sora Cruduței, înainte de operația estetică (foto dreapta) © Facebook

Daniela Crudu, bătută crunt de iubitul croat

La începutul lunii februarie, vedeta TV a fost bătută crunt de iubitul croat, Seco Dubravko. Acesta ar fi acuzat-o că i-a furat suma de 70.000 de euro din casă. Bruneta a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă, fiind internată pe loc. Medicii i-au dat ca diagnostic ruptură de piramidă nazală şi cheaguri sparte în globul ocular. Daniela Crudu a avut de suferit mai multe zile, fiind cu faţa mai mult desfigurată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)