Nora unei cântăreţe de muzică populară din Gorj a dispărut fără urmă. Apelul disperat al artistei

Publicat: 19/12/2019 | 14:49

Nora cântăreţei de muzică populară Măriuţa Burlan din Gorj a dispărut fără urmă, iar artista este disperată. (VEZI ȘI: CAZUL ELODIEI, TRAS LA INDIGO ÎN SLATINA?! FEMEIA DIN IMAGINE E DE NEGĂSIT DE 14 ANI)

„La data de 16 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au pus-o în urmărire pe Monea Cristina Veronica, de 26 de ani, din comuna Fărcășești, care, conform sesizării soțului său, în cursul nopții de 09/10 decembrie a.c., ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că nu se cunosc detalii despre articolele vestimentare pe care femeia le purta în momentul plecării voluntare de la domiciliu”, au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.

Semnalmentele femeii sunt: înălțime 1,60 m, greutate aproximativă 65 kg, ochi căprui, păr șaten, până la nivelul umerilor, purtat în coadă, constituție atletică.

Semne particulare

Nora Măriuței Burlan și soțul ei

Ca semne particulare, prezintă la baza gâtului un tatuaj tip text scris în limba engleză, pe antebrațul mâinii drepte un tatuaj cu înscrisul ”Leonard”, pe degetul inelar al mâinii stângi un tatuaj reprezentând un inel cu diamant, iar pe inelarul mâinii drepte un tatuaj reprezentând o cruce.

„Vă rog din inima mea…”

Persoanele care pot oferi detalii ce pot duce la identificarea femeii sunt rugate să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 „Rog din suflet încă o dată pe toți cei care puteți să-mi dați cât de mic detaliu despre fata mea că ați fi văzut-o să nu ezitați să-mi scrieți în privat… Vă rog din inima mea… acum, în prag de sărbători, aveți suflete bune.. Vreau să știu măcat că este bine”, a postat artista pe pagina de socializare. (NU RATA: CEA MAI BOGATĂ FEMEIE DIN LUME A DISPĂRUT! POVESTEA EI ÎNTRECE ORICE SCENARIU DE FILM)