Nora lui Leo de la Strehaia a fost pozată goală-pușcă la solar, iar noi am pus mâna pe fotografii!

Publicat: 07/03/2020 | 23:42

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai fierbinți imagini ale primăverii. Nora lui Leo de la Strehaia a fost pozată goală-pușcă la solar, iar noi am pus mâna pe fotografiile +18! Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini incendiare, interzise cu desăvârșire cardiacilor. (NU RATA: IUBITA LUI RĂZVAN DE LA “NEATZA“ A AJUNS PIELE ȘI OS! ESTE LIDIA BUBLE ANOREXICĂ?!)

În fotografiile răvășitoare, prim-planul aparține sexoasei brunete Mihaela, tânăra care l-a făcut bunic pe Leo de la Strehaia. Din câte se pare, dansatoarea a fost surprinsă în timp ce relaxa la solar, acolo unde, pe timpul iernii, a încercat să-și mențină bronzul. Fotografiile pe care le prezentăm în exclusivitate n-au nevoie de prea multe comentarii. Sexoasa brunetă este posesoarea unor forme de invidiat. (NU RATA: SEXY-DANSATOAREA CARE L-A FĂCUT BUNIC PE LEO DE LA STREHAIA A FOST IUBITA UNUI CELEBRU MANELIST)

Sexy-dansatoarea l-a făcut bunic pe Leo! 

Nora lui Leo, fotografiată în momente de relaxare

De-a lungul anilor, Leo de la Strehaia a lăsat impresia că are câțiva copii mai mici, dar adevărul e cu totul altul. Micuții alături de care Leo se fotografia erau… nepoții.  De câțiva ani, ”Prințul Țiganilor” a intrat în categoria bunicilor din showbiz. Și asta pentru că fiul lui, Alin, s-a căsătorit cu o veritabilă bombă-sexy care l-a făcut pe Leo bunic.

Potrivit surselor noastre, nora lui Leo, Mihaela, are 22 de ani și cochetează cu lumea manelelor. Tânăra, care are forme de invidiat, colaborează cu câțiva lăutari renumiți din postura de dansatoare. Mai mult decât atât, se pare că ea l-a impresionat atât de mult pe socru, încât Leo a decis să-i găzduiască la București. De câțiva ani, Mihaela și Alin locuiesc alături de Leo și Dana într-un cartier rezidențial din apropierea Capitalei. (VEZI AICI: CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PARC ÎNTRE MAMA BIANCĂI DRĂGUȘANU ȘI GINERELE EI:)

S-a iubit cu un manelist celebru

Din câte se pare, Mihaela nu a ajuns întâmplător în familia vestitului Leo. Înainte de a ajunge nora lui, sexoasa brunetă a bifat o poveste de dragoste cu unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară.

Sexy-dansatoarea ar fi fost iubita lui Tzanca Uraganul. Cu aproximativ un an înainte de a-l cunoaște pe Alin, fiul lui Leo de la Strehaia, Mihaela a avut o scurtă relație cu manelistul. Din imaginile care au ajuns în posesia noastră prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro se poate distinge faptul că sexoasa dansatoare a fost extrem de răsfățată. Bruneta ar fi primit din partea lăutarului numai cadouri scumpe, buchete imense de flori și s-ar fi plimbat cu bolidul de lux al acestuia. Nu-i de mirare că imediat după ce a ”rupt-o” cu Tzanca, Mihaela a ”aterizat” în familia ”Prințului țiganilor”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)