Nora lui Cosmin Olăroiu nu se mai satură de operațiile estetice. Pe unde și-a modificat trupul bruneta. FOTO

Publicat: 27/06/2020 | 17:31

Dani, fiul lui lui Cosmin Olăroiu, are de ce să fie mândru. Ruxi, iubita tânărului, este o bombă sexy care atrage privirile atunci când se află în public.

Atunci când iese din casă, Ruxi arată ca pe scenă pentru că are motive. Vacanțe exotice, ceasuri de lux și pungi de cumpărături încărcate din cele mai scumpe magazine din Dubai – așa o răsfață fiul lui Cosmin Olăroiu pe brunetă.

Ce modificări și-a făcut

Dacă este să aruncăm o simplă privire, ne putem da seama că formele lui Ruxi nu mai sunt tocmai cele pe care i le-a dat mama natură.

Vorbim despre o rinoplastie, o mărire de buze și un implant mamar. Deși a apelat la medicul estetician, viitoarea soție a lui Dani Olăroiu a știut când să se oprească, conform Antena Stars.

Sunt împreună de ani buni

Cei doi îndrăgostiți nu reprezintă un cuplu nou. După mai mulți ani de relație, Olăroiu Jr. a cerut-o în căsătorie pe Ruxi. Până vor stabili data nunții și vor ajunge în fața altarului, romantic din fire, Dani Olăroiu îi arată zilnic logodnicei sale cât de mult înseamnă pentru el.

Viitoarea soție a lui Olăroiu Jr. este foarte stilată. Și nu doar eticheta de pe spatele rochițelor de la cele mai mari branduri o fac să aibă stil, ci eleganța și feminitatea cu care a fost înzestrată de la mama natură.

Cine e Cosmin Olăroiu

Aurelian Cosmin Olăroiu (n. 10 iunie 1969, București) este un antrenor român de fotbal, care antrenează în prezent echipa Jiangsu Suning și un fost jucător.

Ca jucător, Olăroiu nu a avut performanțe notabile (cu excepția unei duble marcate din lovituri libere împotriva Gloriei Bistrița pe vremea cînd juca la FC Național), dar ca antrenor a câștigat campionatul și Supercupa României cu Steaua București, ambele în 2006, și a calificat echipa în semifinalele Cupei UEFA.