Noile măsuri de relaxare au dat drumul la cinema! Din mașina personală spectatorii s-au bucurat de o experiență inedită

Publicat: 01/06/2020 | 21:49

Data de 1 iunie a adus pentru români un nou set de măsuri de relaxare. Așa că, oamenii s-au putut bucura de ieșitul la terasă și de evenimentele organizate în aer liber. Mulți au ales ca prima ieșire după această perioadă de izolare să fie la cinema, dar nu orice fel de cinema, ci unul în aer liber.

Astăzi, pe malul lacului Snagov au avut loc primele proiecții de filme, în aer liber. Evenimentul a fost unu de timpul drive-in, așa că spectatorii s-au putut bucura de spectacolele cinematografice din confortul propriei mașini. (CITEȘTE ȘI: KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU COPII DE 1 IUNIE. “ANUL ACESTA…” CE INVITAȚIE LE-A FĂCUT ȘEFUL STATULUI)

Încă de dimineață, zona verde de pe malul lacului Snagov s-a umplut de mașini. Cu biletele cumpărate online, oamenii abia așteptau să se uite la filmele din program. (VEZI ȘI: CUM SE VA FACE ACCESUL PE PLAJE ÎNCEPÂND CU DATA DE 1 IUNIE? CE REGULI TREBUIE SĂ RESPECTE CETĂȚENII)

„E o formă de organizare care ne face pe toți fericiți. Pe de-o parte, ești în mașina ta, mașinile sunt distanțate mai mult decât rezonabil. e o formă de a păstra cultura cinematografică pentru noi și copii, chiar și în pandemie.”, a declarat unul dintre participanții la eveniment, potrivit stirileprotv.ro

Pentru ca experiența de la cinema să fie cât mai bine simulată și în acest nou context, organizatorii au adus popcorn, nachos și suc. Comanda s-a făcut doar online, de pe site-ul evenimentului și în câteva minut mâncarea era livrată la geamul mașinii.

Organizatorii evenimentului au anunțat că au programat deja mai multe proiecții, în fiecare seară, iar acesta este doar începutul. În săptămânile următoare, sunt programate și concerte, iar organizatorii de evenimente plănuiesc să dezvolte conceptul și pentru spectacole de stand-up comedy ori chiar festivaluri de street food.

„Inclusiv în weekend-uri vor avea evenimente live, mini-concert, show-uri de muzică, stand-u comedy, de improvizație și inclusiv o să avem niște evenimente cu interactivitate digitală. Din mașină, veți juca pe ecran cu toți cei din pajiște.”, a anunțat Cristian Hossu, manager firmă de evenimente.