Noi probleme la stația de metrou Eroilor 2. Locul a fost inundat din cauza ploii. Apa a ajuns până la lifturi

Publicat: 10/12/2020 | 22:47

Stația de metrou Eroilor 2, de pe noua magistrală, a fost din nou inundată de apă, la doar câteva săptămâni de le primul incident de acest gen.

În stația de metrou Eroilor 2 din Capitală, călătorii care traversau tunelul dintre Eroilor 1 și Eroilor 2 au observat cum cantități considerabile de apă curg din tavan. Din cauza polii, apa s-a infiltrat, producând o nouă inundație, care a ajuns până la lifturi. (CITEȘTE ȘI: A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU MAGISTRALA DE METROU 1 MAI-AEROPORTUL OTOPENI. CARE ESTE TERMENUL DE FINALIZARE A LUCRĂRILOR)

„Este un deranjament tehnic. Constructorul se află la fața locului și intervine în aceste momente pentru remediere și izolarea zonei respective”, a transmis Metrorex.

Metroul din Drumul Taberei, stația de metrou Eroilor, acum 15 minute.

Călătorii care au trecut prin noua stație a…

Publicată de Vitalie Cojocari pe Joi, 10 decembrie 2020

Stația a mai fost inundată

Acest gen de incident nu are loc pentru prima dată în cazul stației de metrou Eroilor 2. Momente similare au  mai fost înregistrate și în data de 1 octombrie, la două săptămâni de la inaugurare. Atunci apa a ajuns până pe peron. Incidentul a fost rezolvat în 5 minute, spuneau atunci responsabilii Metrorex. (VEZI ȘI: NOUA MAGISTRALĂ DE METROU, INUNDATĂ DIN TAVAN! REACȚIA PREMIERULUI ORBAN)

Linia Drumul Taberei-Eroilor a fost inaugurată în septembrie, la 9 ani de la începerea lucrărilor. Costul cele 10 stații de metrou din Drumul Taberei a fost de aproximativ 660 de milioane de euro. Lucrarea de infrastructură are o garanție de 10 ani.