Noi informații în cazul morții lui Gabi Fulga! A fost găsit decedat în casă, iar fiica lui a transmis un mesaj sfâșietor

Publicat: 01/06/2020 | 23:17

Au apărut noi informații în cazul morții lui Gabi Fulga. Regretatul fotbalist a fost găsit decedat în casă, au declarat surse din cadrul poliției din Bacău. Îngenuncheată de durere, fiica lui a transmis un mesaj sfâșietor pe Internet, unde a primit sute de mesaje de susținere.

Citește și: Cauza morții lui Gabi Fulga: “Inima fostului fotbalist băcăuan a refuzat să mai bată”

Noi informații în cazul morții lui Gabi Fulga

Conform celor mai noi informații în cazul decesului lui Gabi Fulga, acesta a fost găsit mort în locuința sa din Bacău. În zorii zilei, echipajele de poliție și ISU au fost chemate la casa fostului sportiv, iar când au deschis ușa, ei l-au descoperit fără suflare, au relatat cei de la monitoruldevrancea.ro. Mai mult, oamenii legii au deschis o anchetă ca să afle împrejurările în care s-a produs moartea. Regretatul fotbalist locuia singur și avea probleme de sănătate.

Surse apropiate lui Gabi Fulga au mărturisit că acesta va fi înmormântat în satul natal, Tîmboiești, aflat în județul Vrancea.

Roxana, mesaj emoționant în memoria tatălui ei, Gabi Fulga

Fiica regretatului fotbalist a publicat pe Facebook următorul mesaj sfâșietor: “De Ziua Copilului, ai decis să pleci… să pleci de tot ???? Te-ai grăbit…. și ne-ai lăsat cu o mare durere în suflet. Drum lin către stele, tăticul meu!”.

Apropiații tinerei i-au lăsat zeci de comentarii la postarea emoționantă. “Condoleanțe, drum bun, Nea Gabi către cer”, “Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum, când am aflat că ființa atât de dragă ție a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă și gândurile noastre sunt alături de tine. Sincere condoleanțe”, “Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, “Condoleanțe! Drum bun printre stele, Vulpoiule! Așa îi spuneam în adolescență”, “Condoleanțe, Rox!!???? sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea Roxanei, fiica lui Gabi Gulga.

Gabi Fulga a fost un atacant – extremă stângă – de mare calitate, plecat în 1983 de la Gugești la Focșani, unde a impresionat prin jocul său. În 1986 s-a transferat la Sport Club Bacău, unde s-a impus repede ca titular. La începutul anilor ’90, a plecat să joace la Ceahlăul Piatra Neamț, de unde s-a retras din fotbal. Ulterior, el s-a stabilit în Bacău.