Noi informații despre starea lui Miachael Schumacher. Un celebru neurochirug a ruptă tăcerea! “Imaginea sa este…”

Publicat: 21/01/2020 | 13:20

Nicolae Acciarri, neorochirurg la spitalul Bellarria din Bologna, a oferit informații sumbre cu privire la starea de sănătate a lui Michael Schumacher. În continuare, starea fostului pilot este gravă, iar acesta a ajuns de nerecunoscut.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului. Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o„, a declarat neurochirurgul.

Citește și: Gina Schumacher, fata lui Michael Schumacher, fotografie emoționantă cu tatăl său, la aniversărea a 50 de ani

Michael Schumacher, peste 20 de milioane de euro pentru tratament

În vârstă de 50 de ani, Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public de mai bine de patru ani când a suferit acel accident înfiorător în Alpii Francezi. El s-a lovit puternic în zona capului în urma incidentului produs pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia pe o pârtie din Alpii Francezi. După accident, fostul campion la F1 a fost băgat în comă indusă timp de șase luni și, ulterior, a fost supus unui tratament în Elveția.

Citește și: Willy Weber, omul care l-a descoperit pe Michael Schumacher: “Nu mi-am văzut niciodată elevul după accident. Am suferit ca un câine”

Fostul campion de Formula 1 s-a născut pe 3 ianuarie 1969 în Hürth, Germany. El s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Corinna Betsch, în 1995. Ei au împreună doi copii: Mick Schumacher, Gina-Maria Schumacher.

Citește și...