Noi informații despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Cum se simte fostul președinte PSD, infectat cu COVID-19

Publicat: 14/12/2020 | 20:29

Apar noi informații cu privire la starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19. După ce fostul președinte PSD a fost transferat Condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare, Liviu Dragnea a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava de la închisoarea Rahova, acesta l-a sunat imediat pe bunul său prieten, Codrin Ștefănescu. 

Codrin Ștefănescu a mărturisit că a vorbit cu Liviu Dragnea și fostul lider PSD i-a mărturisit că nu i s-a agravat starea. 

„În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile in urmă! M-a rugat sā transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puțin până azi! M-a asigurat că va trece și prin această nouă încercare, și că va lupta pentru viața sa! Vă voi ține la curent in mod constant!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Liviu Dragnea, infectat cu noul coronavirus

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a confirmat că fostul lider al PSD a contractat noul coronavirus. Ea a mai precizat zilele trecute că, momentan, starea de sănătate a acestuia este bună, au transmis jurnaliștii de la Agerpres.

În vârstă de 58 de ani, Liviu Dragnea a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt trataţi deţinuţii infectaţi cu SARS-CoV-2. Fostul politician suferă de mai multe hernii la coloană, conform dezvăluirilor făcute în urmă cu trei luni de avocata lui, Flavia Teodosiu. Deocamdată, nu se știe dacă el se confruntă și cu alte afecțiuni medicale.