Noi dezvăluiri șocante despre situația din Spitalul Suceava! „Oamenii sunt lăsați să moară de foame, la propriu”

Publicat: 31/03/2020 | 09:51

Epidemia de coronavirus a făcut deja numeroase victime, iar situația în țară nu este prea bună. Se pare că în Suceava lucrurile devin din ce în ce mai tragice. Aici s-au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus, peste un sfert din cele confirmate până acum, așa că orașul a intră în carantină totală, după cum a anunțat ministrul de Interne Marcel Vela.

Însă noul virus nu este singurul care face victime în Suceava, conform unei postări de pe rețelele de socializare, pacienții sunt lăsați fără mâncare, fără apă și fără medicamente. Recent, au ieșit la iveală noi mărturisiri cutremurătoare despre situația din Spitalul Suceva. (CITEȘTE ȘI: SUCEAVA, PRIMUL ORAȘ CARE INTRĂ ÎN CARANTINĂ TOTALĂ! ANUNȚUL MINISTRULUI VELA)

„Rezistă foarte bine la coronavirus…dar moare de foame și de sete”

Potrivit unei postări, de pe o rețea socială, un bătrân de 80 de ani, infectat cu noul coronavirus este abandonat pe patul de spital și nimeni nu se ocupă de el. (VEZI ȘI: CONDIŢII MIZERE ÎNTR-UN CENTRU DE CARANTINĂ DIN CALAFAT! IMAGINILE I-AU ŞOCAT PE OAMENI ŞI AU LUAT O DECIZIE DRASTICĂ)

„Te rog să faci publică situația bunicului meu care este lăsat să moară de foame la spitalul din Suceava. Rezistă foarte bine la coronavirus, plămânii lui luptă, dar moare de foame și de sete. Este imobilizat la pat și nicio asistentă nu vine să îi dea o gură de apă sau de mâncare. De asemenea, el are un tratament complex pentru inimă și alte afecțiuni, pe care de o săptămâni nu i l-a administrat nimeni. Repet, bunicul meu aproape a învins coronavirus la peste 80 de ani dar este lăsat să moară de foame în spital de cadrele medicale.

Într-o săptămână de când e internat la Suceava nu a venit niciun medic la el, noroc cu un domn din salon care, din umanitate, i-a mai dat să bea apă și câte o banană sau ce a mai avut și el. Acum acel domn a fost mutat în alt salon, de acum, bunicul meu chiar a rămas fără niciun ajutor, sortit morții. Nu pot să concep că în anul 2020 oamenii sunt lăsați să moară de foame, la propriu, într-un spital”, se arată în mesajul postat pe rețeaua socială.