Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, la șapte ani de la accident

Publicat: 25/04/2021 | 13:39

În urmă cu șapte ani, Michael Schumacher a avut un accident cumplit în timp ce schia în Alpii Francezi. În tot acest timp, familia celebrului pilot a decis să nu ofere prea multe informații despre starea lui de sănătate sau să facă publice imagini, dar medicii vin acum cu vești bune în ceea ce-l privește pe Michael Schumacher.

Nicolae Acciarri, neorochirurg la spitalul Bellarria din Bologna, a mărturisit care ar putea fi afecţiunile vizibile suferite de Michael Schumacher, la şapte ani de la accidentul petrecut la schi. Acesta susține că a mai avut pacienți aflați în aceeași stare ca a celebrului pilor și crede, cu tărie, că Michael are toate șansele să-și revină.

Ba chiar, fostul pilot ar putea să-și folosească mâinile și picioarele. Cu puțin ajutor. (CITEȘTE ȘI: SUMA FABULOASĂ LA CARE ESTE EVALUAT TRATAMENTUL LUI MICHAEL SCHUMACHER. SOȚIA CAMPIONULUI A ÎNCEPUT TAIE DIN AVERE)

„Respiră, inima îi bate și cu ajutor poate face şi câţiva paşi mici. Am avut cazuri similare în cariera mea și știu despre ce vorbesc. Voi merge imediat să îl văd dacă familia îmi va da această oportunitate”, a spus medicul.

Michael Schumacher, peste 20 de milioane de euro pentru tratament

Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public de șapte ani când a suferit acel accident înfiorător în Alpii Francezi. El s-a lovit puternic în zona capului în urma incidentului produs pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia pe o pârtie din Alpii Francezi. După accident, fostul campion la F1 a fost în comă indusă timp de șase luni și, ulterior, a fost supus unui tratament în Elveția. (VEZI ȘI: CU CE SECHELE A RĂMAS, DE FAPT, MICHAEL SCHUMACHER DUPĂ ACCIDENTUL DE SCHI!)

Fostul campion de Formula 1 s-a născut pe 3 ianuarie 1969 în Hürth, Germany. El s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Corinna Betsch, în 1995. Ei au împreună doi copii: Mick Schumacher, Gina-Maria Schumacher.