Noi detalii despre divorțul Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Avocații l-au sfătuit să spună că are salariu 2500 de lei pe lună

Publicat: 10/06/2021 | 21:56

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o nouă înfățișare, la Judecătoria Sectorului 6, în procesul de divorț. Celebrul cuplu se luptă de aproape doi ani pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

Dacă de curând, Claudia a trecut la probele video, acum a venit rândul lui Gabi să răspundă cu aceeași monedă și a adus mai multe înregistrări audio.

Potrivit Antena Stars, Gabi Bădălău ar fi pus la cale cu avocații o strategie care să scoată la iveală faptul că ar avea un salariu de 2500 de lei la firma lui și că nu are de unde să ofere o sumă mare drept pensie alimentară lunară pentru băieții săi.

Ce l-au sfătuit avocații să facă pe Gabi Bădălău

Mai mult decât atât, avocații i-au recomadat lui Gabi Bădălău să nu se mai afișeze atât de mult cu Bianca Drăgușanu și să spună că s-au separat, iar acesta ar fi fost motivul pentru ”despărțirea bruscă” din urmă cu o săptămână. Dar, fostul s0ț al Claudiei Pătrășcanu nu a ținut atât de mult cont de acest sfat.