Noi acuzații la adresa lui Sergiu, tăticul călăreț: „Mi-a lovit vaca cu maşina! Dădea petreceri!”

Publicat: 23/04/2021 | 09:01

Sergiu Ciobotariu a fost luat în colimatoriu de vecinii lui. Oamenii nu-i înțeleg comportamentul și-l acuză că dădea petreceri non-stop și a fost la un pas să omoare vaca unui vecin. 

Oamenii care-l știu pe Sergiu, tăticul călăreț, dinainte să devină cunoscut susțin că de când a prins gustul banilor s-a schimbat. Potrivit declarațiilor făcute de aceștia, la scurt timp după ce a primit ajutor financiar din partea lui Cătălin Moroșanu ar fi început să facă tot mai des petreceri, să-și schimbe mașinile și să o țină într-o vacanță.

„A avut maşini mari, le tot schimba şi dădea ture cu ele pe aici. Mi-a lovit vaca mea cu maşina. Era gestantă, a pierdut viţelul. Putea s-o omoare, bine că şi-a revenit.

Deci petreceri peste petreceri, cu muzica dată tare, maşini, vacanţe, uite-aşa toca Sergiu banii. Şi-apoi i-a păcălit pe unii şi le-a vândut casa, deşi n-avea drept, că era donaţie., a povestit pentru Libertatea un vecin.

CITEȘTE ȘI TĂTICUL CĂLĂREȚ A SPUS TOT! SERGIU LĂMUREȘTE SITUAȚIA. DE CE ȘI-A VÂNDUT CASA CUMPĂRATĂ DE CĂTĂLIN MOROȘANU. „EL MI-A SPUS SĂ MĂ MUT”

Sergiu s-a întors la vechile obiceiuri

Se pare că Sergiu a dat cu piciorul la tot și s-a întors la vechile obiceiuri. Nu a știu să gestioneze tot ajutorul primit, s-a întors în baraca în care locuia înainte, iar casa a dat-o spre închiriere.
„A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a spus un locuitor din zonă, potrivit biz.ro.

VEZI ȘI REACȚIA LUI CĂTĂLIN MOROȘANU, DUPĂ CE SERGIU, TĂTICUL CĂLĂREȚ, A VÂNDUT CASA PRIMITĂ DE LA EL: „SUNTEM DEZAMĂGIȚI ȘI ȘOCAȚI DE FAPTUL CĂ SERGIU A ALES SĂ TRATEZE AȘA O FAPTĂ BUNĂ”

Sursă foto: bzi.ro