Ninsoarea a făcut ravagii în Capitală! 15 copaci s-au prăbușit, iar mai multe mașini au fost avariate

Publicat: 11/01/2021 | 13:20

Ninsoarea a provocat mai multe pagube în Capitală. 15 copaci și sun stâlp de electricitate au căzut și au avariat nouă autoturisme. În Capitală şi în sudul țării ninge în continuu de azi noapte. Meteorologii anunță că stratul de zăpadă va ajunge la 15-20 de centimetri.

În București, noaptea trecută 15 copaci încărcați de zăpadă au cedat presiunii și au căzut, iar mai multe autoturisme au fost grav avariate. În total nouă autoturisme au avut de suferit, iar proprietarii nu au fost prea fericiți când au văzut ce s-a întâmplat. (CUTEȘTE ȘI: HAOS PE DRUMURILE DIN ROMÂNIA, PE TIMP DE NINSOARE! MAI MULTE TIRURI AU DERAPAT PE AUTOSTRADĂ. DRUMARII AU FOST LUAȚI PRIN SURPRINDERE)

Peste 400 de utilaje sunt pregătite să intervină pe străzile din Bucureşti, iar drumarii au împrăştiat material antiderapant. În prezent, se circulă normal, iar traficul nu a fost îngreunat din cauza ninsorii.

Un stâlp de electricitate s-a prăbușit

Tot din cauza zăpezii, un stâlp de electricitate s-a prăbușit pe o stradă din cartierul Fundeni, iar un şofer a fost pus în pericol. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. (VEZI ȘI: PROGNOZA METEO PENTRU BUCUREȘTI! CUM VA FI VREMEA ÎN CAPITALĂ. SE ANUNȚĂ NINSORI)

În zilele ce urmează, Capitala se va confrunta cu o vreme închisă, iar temporar se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ninsoare și se va mai depune un strat nou de zăpadă în medie de 3 – 7 cm.

Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ce vor atinge la rafală viteze de 35…45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jur de 1 grad.