Nineta Popa, înșelată de soț cu cea mai bună prietenă: o artistă de muzică populară! Mărturisiri despre mariaj: “Am suferit. Pe ea am și primit-o acasă, am luat masa împreună”

Publicat: 22/12/2020 | 09:51

Cântăreața Nineta Popa a trăit o viață derulată parcă după scenariul unei telenovele… Pe când era în clasa a V-a, ea a aflat că a fost adoptată, iar bărbatul care i-a devenit soț nu a respectat-o… I-a fost infidel de mai multe ori și, la un moment dat, Constantin Ionescu și-a înșelat soția cu cea mai bună prietenă a ei: o colegă de breaslă. Solista de muzică populară și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu oferit de curând și a făcut mărturisiri emoționante despre mariajul său.

Nineta Popa, înșelată de soț cu o solistă de muzică populară

În vârstă de 61 de ani, Nineta Popa a povestit că soțul ei a călcat strâmb de câteva ori și a reușit să găsească puterea de a-l ierta, chiar și atunci când a înlocuit-o cu cea mai bună prietenă a sa. Este vorba despre o cântăreață de muzică populară, însă, nu i-a menționat numele.

“(…). A fost mare fustangiu, dar acum s-a mai liniștit. Am suferit, dar faptul că a și plecat cu o anumită femeie, se știe, dar socrul meu îmi spunea să nu plec de acasă, că eu am făcut-o. Așa că n-am plecat, iar el s-a întors acasă. Avea de gând să se despartă de mine, doar că nu băgase divorț. Își luaseră apartament prin Cluj, dar tot acasă a venit. Până la urmă, ea a rămas în apartament și i-a dat lui niște bani. Ba chiar, pe ea am și primit-o acasă, am luat masa împreună. Eu nu i-am zis nimic, decât să-mi lase bărbatul în pace, că avea și ea bărbat și copil. Dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic, dacă îl înșelam eu, el nu tolera, dar acum suntem bine, dacă se mai întâmpla, acum nu mai eram împreună”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Deși în prezent se înțeleg, cei doi soți dorm în camere separate dintr-un motiv care poate părea pentru unii copilăresc: soțul Ninetei Popa susține că aceasta se mișcă mult prea mult noaptea și eu nu se poate odihni bine.

“Nu dormim împreună, ne întâlnim pe hol, zice că mă mișc prea mult în pat noapte și nu poate dormi de mine. De vreo șapte, opt ani dormim separat, el doarme mai mult”, a dezvăluit îndrăgita cântăreață.

Nineta Popa a vorbit în timpul declarațiilor și despre un alt capitol delicat al vieții sale: pierderea a două sarcini și faptul că nu a reușit să devină mamă.

“Mi-aș fi dorit foarte mult să am copii, dar nu am putut, am avut două sarcini extrauterine”, a mai mărturisit vedeta.

Nineta Popa – biografie

Nineta Popa s-a născut pe 19 iulie 1959 în comuna Boișoara, situată în inima Țării Loviștei. Ea a avut încă trei frați, iar cariera de cântăreață și-a început-o după terminarea liceului la Uzina “Independența” Sibiu. În 1989, ansamblurile folclorice “Cindrelul” și “Junii Sibiului” s-au reînființat și a fost primită în rândurile lor ca interpretă. Cu ajutorul lor și alături de Mircea Marcoș, răposatul Dumitru Giurcă și Maria Lia Bologa, vedeta și-a lansat primul CD. La trei ani distanță de la această reușită, ea a realizat al doilea CD care se numește “Bună ziua, maică bună”, iar următorul CD a avut titlul “Sunt fată din Boișoara”. În 2008, solista a mai scos un album.