Nimeni nu se aștepta la asta! La ce vârstă și-a pierdut Abi Talent virginitatea: „N-o lăsa maică-sa să stea cu mine, zicea că sunt țigan și că am păduchi”

Publicat: 31/01/2020 | 22:35

Toată lumea îl cunoaște ca fiind unul dintre cei mai necenzurați artiști de la noi. De când a apărut în spațiul public, Abi Talent nu a dat doi bani pe părerile oamenilor și a spus fix ce a vrut, când a vrut. Chiar și așa, „regele României” nu a vorbit de prea multe ori despre viața lui personală, dar prins într-un moment de inspirație, a răspuns la cele mai incomode întrebări pe care le-a primit din partea fanilor săi. 

În această seară, Abi Talent a fost pus pe caterincă, așa cum numai lui îi place. Artistul le-a dat ocazia fanilor să-i pună orice întrebări doresc și, pentru că și-a asumat acest lucru, a primit una dintre cele mai incomode întrebări din partea urmăritorilor săi.

Mai exact, Abi Talent a fost întrebat la ce vârstă și-a început viața sexuală, dar și cum a fost prima experiență de acest gen, pentru el. În stilul său caracteristic, rivalul lui Alex Velea a mărturisit că la vârsta de 14-15 ani se tot vedea cu o puștoaică, dar în momentul în care a vrut să ducă relația mai departe cu ea, i-a prins mama fetei, iar lucrurile nu au fost deloc roz pentru cei doi. Mai mult, se pare că mama copilei nu o lăsa pe aceasta să fie împreună cu Abi și chiar aducea cuvinte jignitoare la adresa lui.

„Aveam 14 ani, eram skater și toate fetele făceau spume când mă vedeau că aveam părul ca Justin Bieber așa. Și cum eram eu Justin Bieber așa nebun, mă băgam în seamă cu toate, să văd care pică. Am dat de una care îmi plăcea, dar n-o lăsa maică-sa să stea cu mine, zicea că sunt țigan și că am păduchi, dar eu făceam baie non stop…În fine. Mă vedeam pe ascuns cu aia, mă mai scotea ea la un suc că eu n-aveam bani pe atunci și ne-a prins mă-sa, a chemat garda pe mine, de-astea și eu aveam 14-15 ani” a povestit Abi Talent, pe Instagramul său.