Nimeni nu se aștepta la asta! Cine a intrat în direct la Antena 3, în timpul unui reportaj făcut la mare

Publicat: 31/07/2020 | 15:01

Nimeni nu se aștepta la asta! Doi turiști puși pe șotii au intrat în direct la Antena 3, în timpul unui reportaj făcut la mare. Telespectatorii au rămas muți de uimire când i-au văzut.

Cristi Popovici, reporterul Antena 3, a avut parte de o surpriză în timpul unei transmisiuni live de pe litoralul românesc. Doi turiști, puși pe glume, au intrat în cadru cu măști pe ochi și au făcut haz de necaz pe seama pandemiei de coronavirus. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL ȘEF DE LA PROFI ȘI OBI, ”VÂNAT” ÎNTR-UN NOU PROCES DE SOȚIA ROMÂNCĂ! MIZA: UN SFERT DE MILION DE EURO!)

„Destul de aglomerat pe plaja din Eforie Nord, foarte multă lume! Puțini țin cont de distanțarea între persoane. Sunt și turiști care fac haz de necaz, poartă măștile ba la ochi, ba la mâini. Asta este situația!”, a transmis corespondentul Antena 3.

Turiști puși pe glume, în timpul unui live

Prezentatoarea TV a comentat situația surprinzătoare în care a fost pus reporterul și le-a transmis un mesaj turiștilor puși pe glume: „Câțiva cetățeni se țineau de glume în această transmie! Sunt chestiuni care se întâmplă în transmiile live. Respectivii indivizi ar face mai bine să respecte regulile privind distanțarea fizică, în loc să facă glume în timpul transmiilor de la malul mării, mai ales că unii dintre ei și intrau oarecum în categoria de risc, dacă îi analizăm așa fizic”.

Coronavirus România, 31 iulie

Până astăzi, 31 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 50.886 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  27.007 pacienți au fost declarați vindecați și 4.433 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.295 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 654 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. (VEZI ȘI: MASCA DEVINE DE LA 1 AUGUST OBLIGATORIE ȘI LA MARE. CUM PUTEM SĂ NE INFECTĂM LA PLAJĂ ȘI ÎN LOCURILE AGLOMERATE. MEDIC: „ACESTE PARTICULE PE CARE NU LE VEDEM…”)