Nimeni nu mai înțelege nimic! Cum s-a afișat Vlad Gherman, de 8 martie, alături de Cristina Ciobănașu

Publicat: 08/03/2021 | 17:37

Nimeni nu mai înțelege nimic din relația lor! Au anunțat că se despart, însă lucrurile pe care le fac în mediul online arată cu totul și cu totul altceva. Vlad Gherman și-a uimit fanii cu ultima postare pe care a făcut-o în social media și a luat pe toată lumea prin surprindere. 

Nu demult, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu anunțau că relația lor a ajuns la final. Cu toate acestea, nici cei doi și nimeni altcineva nu poate contesta chimia și iubirea dintre ei, lucruri care sunt, încă, extrem de vizibile.

De 8 martie, Vlad Gherman a făcut un gest care a uimit pe toată lumea. Acesta a ales să posteze un mesaj pentru toate femeile, dar nu oricum, ci alături de o fotografie cu cea care i-a fost iubită. Acest lucru i-a derutat pe fanii cuplului, care nici ei nu mai știu ce să creadă.

”La multi ani tuturor femeilor care ne-au influentat viata, care ne-au sprijinit, care au stiut sa ne aduca inapoi cu picioarele pe pamant, care ne-au suportat toate ifosele si neajunsurile, care ne-au fost alaturi pe parcursul calatoriei noastre prin viata.

Femeile din viata noastra contureaza povestea fiecaruia pe acest Pamant: de la bunica, la mama; de la prietena, la iubita…La multi ani, femei frumoase! Sa fiti asa cum meritati sa fiti: iubite si fericite????#8martie”,este mesajul publicat de Vlad, pe rețelele sociale.

Pandemia le-a afectat grav relația

Se pare că pandemia și-a pus amprenta asupra relației lor. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au realizat, în perioada în care au stat tot timpul împreună, că sunt extrem de diferiți și își doresc lucruri diferite de la viață.

”De-a lungul relației au fost foarte multe momente, apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă. Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați. Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă. Au fost momente, au fost suișuri și coborâșuri ca-n orice relație, dar da, au fost discuții pe care întotdeauna am reușit să le rezolvăm, doar că se acumulează și a fost evident anul 2020, care ne-a pus capac”, a declarat Vlad Gherman la ”Observator”.