Nimeni nu-i ca ea! Cum s-a îmbrăcat Loredana Chivu, în noaptea Învierii. FOTO

Publicat: 03/05/2021 | 09:40

În noaptea de Înviere, credincioșii merg la biserică pentru a lua lumină, iar printre ei s-a numărat și Loredana Chivu. Deși biserica impune o ținută serioasă, decentă și modestă, blondina nu s-a putut abține și a decis să fie sexy chiar și într-o astfel de situație.

Loredana Chivu a mers în noaptea de Înviere în satul său natal, Lungulețu, în Dâmbovița și nu a ratat participarea la biserică.

Blondina a ales să poarte un compleu casual, cu alb și negru, format din pantaloni și sacou și o pereche de botine cu toc înalt, asortate ținutei, apariție cu ajutorul căreia a „rupt gura târgului”. Cu siguranță sătenii și-au dat coate atunci când au văzut-o, dar haideți să fim serioși…credem că aparițiile Loredanei Chivu, sexy și inedite, nu mai surprind pe nimeni de foarte mult timp.

Fosta asistentă TV și-a cumpărat penthouse

Loredana Chivu și-a cumpărat un penthouse în zona de lux a Capitalei. Blondina a semnat marți actele de cumpărare a noii sa le locuințe.

Fosta asistentă TV s-a fotografiat cu contractul în mână, dar și cu cheile de la viitoarea sa casă luxoasă. Penthouse-ul este situat în cea mai bună zonă a Capitalei, iar Loredana Chivu le-a mărturisit fanilot cât de fericită este pentru că a reușit să-și realizeze această dorință.

Cu atât mai mult cu cât… acest lucru s-a întâmplat chiar în Săptămâna Mare. Blondina crede, cu tărie, că divinitatea a ajutat-o mereu, de-a lungul vieții.

”Mi-a ajutat Dumnezeu, iar azi am dat cu pixul în Săptămâna Mare. Pentru mine e o realizare foarte mare”, a spus Loredana Chivu pe Instagram. Recent, Loredana Chivu și-a cumpărat un bolid de lux în valoare de 380.000 de euro. În ultima vreme, însă, au existat zvonuri potrivit cărora blondina ar fi cuplată cu un bărbat însurat, care de altfel i-ar fi făcut cadou mașina la care alții nici nu îndrăznesc să viseze.

Sursă foto: Facebook