Niculaie de la Strasbourg a murit de coronavirus imediat după ce a dat un “tun“ de 1,3 milioane de euro. „A zăcut 14 zile, l-au deconectat de la aparate și..”

Publicat: 15/04/2020 | 23:29

La 37 de ani, un personaj fabulos din lumea interlopă a pierdut lupta cu COVID-19, în Franța. Niculaie de la Strasbourg a murit de coronavirus imediat după ce a dat un “tun“ de 1,3 milioane de euro. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă toate detaliile uluitoare. (VEZI ȘI: Prima vedetă din România, diagnosticată cu noul coronavirus)

Este încă o dovadă că virusul ucigaș nu își alege victimele în funcție de averile pe care le dețin. Și că, oricâți bani ai avea, ei nu te pot salva odată ce organismul cedează în lupta cu temuta maladie. Potrivit surselor Departamentului Anchete Speciale (D.A.S.) al CANCAN.RO, Niculaie de la Strasbourg era un om foarte bogat. Cunoscut în lumea interlopă ca prosper samsar de mașini, dar și pentru „lovituri” de proporții, care presupun scheme laborioase, fabulosul personaj a pierdut, totuși, fulgerător, „războiul” cu pandemia, pe tărâm francez.

„Sedus” de 1,3 milioane de euro

Potrivit surselor citate, nu cu mult timp în urmă, interlopul, care provine dintr-o mare comunitate de romi originari din Timișoara, ar fi înșelat un bătrân cu 1,3 milioane de euro. Iar un rol crucial în „operațiune” l-ar fi jucat chiar soția lui Niculaie, care ar fi sedus mai întâi victima. Cei doi soți ar fi reușit apoi să îl deposedeze pe bătrân de uriașa sumă. (NU RATA: Interlopul care a anunțat la 112 că are coronavirus, discuție halucinantă cu o prostituată)

Niculaie a pierdut lupta cu COVID-19, la 37 de ani

Numai că Niculaie, știut în lumea interlopă și ca un personaj căruia îi plăceau chefurile și mâncarea bună, nu a mai apucat să se bucure de marea „lovitură”. Imediat după ce au intrat în posesia banilor, interlopul a contactat periculosul coronavirus, iar boala i-a fost fatală, deși a stat internat într-o clinică de specialitate.

„A fost bolnav, a zăcut 14 zile, după care medicii l-au deconectat de la aparate și a murit imediat”, ne-au relatat sursele citate. „În Franța au murit mai mulți romi originari din România, infectați cu COVID-19, dar el era cel mai cunoscut”, au susținut aceleași surse.

Situația îmbolnăvirilor la nivel global

La nivel global se înregistrează 1.912.062 cazuri confirmate de infecție cu coronavirus, din care 125.820 decese, au anunțat, miercuri, reprezentanții Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT). Au fost raportate 7.0176 cazuri noi, dintre care 7.182 decese. Creșteri importante ale numărului de cazuri au fost înregistrate în Statele Unite ale Americii, Germania, Italia, Spania, Franța, Iran, Turcia, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Canada, Brazilia și Rusia. (CITEȘTE AICI: Caz ireal în Târgu Mureș! Ce au găsit hoții într-un portofel furat din apartamentul pe care tocmai îl spărseseră)

În Franța, în ultimele 24 de ore au fost raportate 5.497 cazuri confirmate, dintre care 762 decese. Regiunile mai afectate sunt Île de France, Grand Est și Auvergne-Rhone-Alpes, au precizat reprezentanții CNSCBT.

Peste 7.200 de persoane infectate în România

Până astăzi, 15 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 7.216 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), a transmis, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.217 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 362 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Ilfov și Vâlcea, au decedat. (VEZI AICI: Lumea interlopă este îndoliată! Legendarul mafiot român Fanfan (poreclit ”Mână de argint”) a fost înmormântat!)

În Franța au murit 14 români din cauza coronavirusului

Medicii francezi fac eforturi supraomenești pentru stăvilirea epidemiei (Foto: Fb/ Ministère des solidarités et de la santé)

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 713 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 421 în Italia, 196 în Spania, 25 în Franța, 9 în Germania, 47 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia, 2 în Indonezia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg și Suedia. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 53 de cetățeni români aflați în străinătate, 13 în Italia, 14 în Franța, 15 în Marea Britanie, 7 în Spania, 2 în Germania, unul în Belgia și unul în Suedia, au decedat.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 11 au fost declarați vindecați: 7 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia, a precizat Grupul de Comunicare Strategică. (NU RATA: E incredibil cum arată mormântul interlopului care și-a transmis moartea pe Facebook)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)