Nicoleta Voicu, renegată de propriul fiu: „Nu a mai dat niciun semn de viață”

Publicat: 16/12/2020 | 22:18

 

Nicoleta Voicu trece prin momente grele. Interpreta de muzică populară nu știe ce să mai facă pentru a-și îmbuna fiul. Artista este respinsă de băiatul ei, din cauza unui eveniment întâmplat  acum aproape un an. 

Cântăreața de muzică populară trăiește poate unul dintre cele mai grele sentimente și anume neputința de a lua legătura cu lumina ochilor ei. De aproape un an, fiul artistei refuză să vorbească cu aceasta.

De aproape un an de zile, fiul meu nu a mai dat niciun semn de viață și avem așa o legătură mamă-copil mai puțin ok”, a mărturisit Nicoleta, la Star News.

VEZI ȘI: „POVESTEA DE DRAGOSTE DINTRE MIHAI ALBU ȘI NICOLETA VOICU: ”ACOLO INTRI ȘI NU-ȚI VINE SĂ MAI IEȘI!”

De ce s-a supărat fiul artistei

Nicoleta Voica povestește că totul a pornit de la un incident minor, din februarie, mai exact din cauza unui tort, pe care băiatul nu a vrut să i-l cumpere artistei de ziua ei, pe motiv că era prea scump.

,,Lucrurile au fost banale. Chair de ziua mea, de 1 februarie, mi-am exprimat și eu dorința de a avea un tort și lucrurile au degenerat… Ar fi fost cam scump, s-ar fi ajuns la 70 de lei. Eu i-am spus: ”cumpără că ți-l plătesc”, dar…”, a explicat ea.

Se spune că dragostea de mamă este cea mai puternică, înțelegem deci cât de adâncă este suferința prin care fosta iubită a lui Gheorghe Turda trece prin aceste momente. Băiatul ei a blocat-o peste tot, pe toate rețelele de socializare și refuză să vorbească cu ea. Artista spune că nu a încercat să meargă la el acasă pentru că n-ar ști la ce să se aștepte.

Eu am făcut mulți pași ca mamă. I-am trimis mesaj. A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare, telefonul lui este blocat. Am mers la un loc de muncă unde știam că s-ar putea să-l găsesc. Din păcate, și-a schimbat locul de muncă și nu l-am găsit acolo

Am vrut să merg, însă nu îndrăznesc să sun la ușă că nu știu ce reacție va avea. Am vrut să merg în spatele blocului, să-l văd măcar prin casă, dar m-am gândit c-o să mă răscolească atât de tare încât o să-mi fie și mai dor și mi-am reprimat această dorință. Îmi este foarte greu, pentru că eu știu cât iubesc acest copil”, a conchis cu durere artista.

CITEȘTE ȘI: „GHEORGHE TURDA ȘI NICOLETA VOICU, LA TRIBUNAL? INTERPRETUL DE MUZICĂ POPULARĂ O CHEAMĂ ÎN INSTANȚĂ PE FOSTA LUI IUBITĂ: ”AM AVUT PRETENȚII DE LA EA”