Nicoleta Nucă, apariție de senzație pe Instagram. Cu doarme „îmbrăcată” cântăreața. FOTO

Publicat: 16/12/2020 | 12:24

În urmă cu doar câteva ore, Nicoleta Nucă a avut un moment de sinceritate față de fanii ei din mediul virtual și le-a arătat o imagine în care se poate observa un amănunt puțin știut despre ea.

Vedeta a făcut un selfie în pat, cel mai probabil, înainte de a se duce în lumea viselor. Așa cum se poate observa și instantaneul de mai jos, Nicoleta Nucă pare că nu poartă, pe sub așternuri, nici un fel de haine, sau cel puțin în partea de sus. „Noapte bună”, le spune cântăreața fanilor.

Și-a făcut un nou tatuaj după ce “s-a tunat” în cabinetul esteticianului

În vară, Nicoleta Nucă anunța că și-a mărit “colecția de tatuaje” de curând, când a mers într-un salon și a lăsat talentul unui artist tatuator să prindă contur pe pielea ei. După ce desenul a fost gata, ea s-a fotografiat cu noua schimbare apărută pe trupul său și a scris în limba engleză următorul mesaj: “Sooooo excited about my new tattoo (n.r.: Atât de entuziasmată de noul meu tatuaj)????????”.

Violeta, o tânără care o urmărește pe cântăreață pe Instagram, a avut o curiozitate și i-a lăsat-o într-un comentariu: “Să îl stăpânești sănătoasă, ce a zis iubitul?????”. Ea nu a așteptat prea mult răspunsul vedetei care i-a răspuns astfel: “Mulțumesc! Iubitul meu mă susține in deciziile pe care le iau, iar, punctual, a zis că este foarte tare tatuajul ????”.