Nicoleta Luciu a apelat la ajutorul medicului estetician! Fanii au criticat aspru intervenția. „Te-ai desfigurat cu mâna ta”

Publicat: 22/06/2021 | 21:13

Nicoleta Luciu a trecut pragul medicului estetician pentru o intervenție în zona buzelor. Însă, schimbarea nu a fost apreciată de internauți, care au dat drumul la o serie de comentarii negative.

Nicoleta Luciu are 40 de ani și este mama a patru copii, de când s-a retras din lumina reflectoarelor aceasta s-a ocupat exclusiv de familie, dar nu a uitat nici de ea. Vedeta se menține în formă și demonstrează în continuare că a meritat titlul de „bomba sexy a României”. Însă, cum timpul a trecut, Nicoleta Luciu nu are nicio reținere în a trece pragul medicului estetician. (CITEȘTE ȘI: FOSTA „BOMBĂ SEXY” A ROMÂNIEI N-A UITAT „JOCUL SEDUCȚIEI”. GESTUL CU CARE NICOLETA LUCIU A „PARALIZAT” ASISTENȚA)

Recent, vedeta a apelat la o intervenție și și-a injectat acid hialuronic în buze. Aceasta a postat rezultatul pe rețelele de socializare, însă internauții au criticat-o aspru.

 „Îndată își face și Nicoleta buzele duble! Ăsta-i începutul!”, „Hai, că ai început să o iei pe urmele Loredanei”, „Rămâi naturală, ești mult mai frumoasă”, „Ce păcat că ai ales varianta plastic fantastic și nu ai curajul să lași natura să își urmeze cursul. O femeie frumoasă ce se automutilează.”, „Ce te-ai desfigurat cu mâna ta, ferească Dumnezeu”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane?

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor acum ceva ani, se pare că Nicoleta Luciu intenționează să revină pe micile ecrane. Apropiații brunetei spun că ea are în plan un proiect inedit.

„Nicoleta și-ar dori să revină în televiziune, chiar îi este dor de timpurile acelea. Ar tenta-o acum un reality-show cu cei patru copii, care au crescut și sunt foarte talentați. Toată casa de plină de veselia lor”, au spus apropiați ai Nicoletei Luciu pentru impact.ro.

(VEZI ȘI: DEEA MAXER A DAT DIN CASĂ! CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE DINU MAXER ȘI NICOLETA LUCIU S-AU DESPĂRȚIT)

 

Sursa foto: Instagram