Nicoleta Guță, luată cu SMURD-ul de pe scenă. Vedeta a leșinat în timpul concertului

Publicat: 19/12/2019 | 09:44

Nicoleta Guță a trecut prin clipe cumplite, după ce a leșinat în timpul unui concert. Vedeta a amețit atât de tare, încât s-a prăbușit pe scenă și a fost nevoie de intervenția SMURD-ului pentru a fi transportată la spital. Această situație neplăcută a avut loc, deoarece nu respectase indicațiile medicului după operația de micșorare a stomacului.

Fiica lui Nicolae Guță și-a amintit acest episod din viața ei, care a avut loc în urmă cu mai mulți ani. La o lună de la intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, manelistei i s-a făcut rău, chiar în timp ce cânta la o nuntă.

Nicoleta nu a ascultat deloc indicaţiile medicului şi a cântat două ore live, fără întrerupere, astfel că, la un moment dat, din cauză că nu mâncase, a leşinat pe scenă. „Am mâncat puţin dintr-un ou fiert şi câteva înghiţituri de apă. Făceam perfuzii şi apoi mă simţeam bine. Medicul mi-a spus că pot să-mi reiau activitatea, dar să iau pauze la 20 de minute. Eu la o lună am mers şi am cântat live două ore fără să mă opresc. La un moment dat am simţit că ameţesc. I-am spus băiatului din formaţie că cred că leşin. Am căzut, pac, m-a luat SMURD-ul din nuntă. Am avut o întâmplare foarte neplăcută”, a spus Nicoleta Guţă pentru Acces Direct.

Nicoleta Guță a divorțat de soțul ei

Nicoleta Guță și Ionică Bangala s-au despărțit din cauza afacerilor. Ocupat mai mult cu vânzarea de maşini şi fiind mai mereu plecat de acasă, Ionică a neglijat activitatea de impresar al soției sale. De aici au apărut și neînţelegerile, alimentate şi de fraţii Nicoletei, care au insistat ca Marian să redevină impresarul manelistei. (VEZI ȘI: NICOLETA GUȚĂ, SĂRBĂTORI FĂRĂ SOȚUL EI! ALĂTURI DE CINE S-A POZAT ARTISTA)

În momentul în care Marian, fratele Nicoletei Guță a devenit impresarul artistei, Ionică Bangala a fost extrem de deranjat și supărat de decizia luată de soția lui. Văzând că nu mai deține controlul afacerilor, Ionică Bangala a hotărât să-și părăsească soția și să-și vadă de viață.