Nicole Cherry sfidează vremea! Cum s-a fotografiat artista

Publicat: 08/12/2020 | 14:56

Nicole Cherry sfidează vremea! În ciuda temperaturilor scăzute, artista s-a fotografiat în costum de baie. Fanii au rămas mască când au văzut-o!

Iarna și-a intrat deja în drepturi, însă Nicole Cherry forțează vara. Artista nu se lasă afectată de vremea mohorâtă și își face timp pentru fotografii incendiare. Îmbrăcată într-un costum de baie, format din două piese, Nicole Cherry și-a pus fanii pe jar cu ultima fotografie publicată pe contul ei de Instagram.

”În ton cu vremea de afară”, a scris Nicole Cherry în dreptul fotografiei.

Nicole Cherry sfidează vremea

Nicole Cherry locuiește cu iubitul ei

Nicole Cherry și-a deschis susfletul și a vorbit, recent, despre relația ei. Artista și Florin Popa sunt împreună de aroximativ trei ani și au planuri mari împreună. Deși ea mărturisise în urmă cu puțin timp că nu-și dorește să mai aibă o relație în viitorul apropiat, se pare că Florin Popa i-a schimbat percepția și a cucerit-o iremediabil pe artistă.

Cei doi locuiesc împreună și sunt extrem de fericiți. Recent, un fan a întrebat-o pe vedetă cum este relația ei, iar răspunsul lui Nicole n-a întârziat să apară.

“Perfectă nu este nicio relație. Deci, clar nu o să spun că este perfectă, dar aș putea spune că este echilibrată. Avem un echilibru care ne ajută să trecem peste orice”, a spus solista.