Nicole Cherry se pregătește să devină mamă! Primele declarații despre bebeluș

Publicat: 13/04/2020 | 23:11

Nicole Cherry se pregătește să devină mamă! Cântăreață a făcut primele declarații despre bebeluș, iar în glas i se simțea foarte mult emoția. Afaceristul Florin Popa este cu opt ani mai mare decât frumoasa vedetă.

Citește și: Probleme grave de sănătate pentru Nicole Cherry! Artista a ajuns de urgență la spital: „Nu m-am simțit foarte bine”

Nicole Cherry se pregătește să devină mamă

Aflată de zile bune în izolare din cauza epidemiei de coronavirus, Nicole Cherry și-a provocat fanii la o sesiune de întrebări. Printre curiozitățile internauților s-a numărat și când va îmbrăca rochia albă de mireasă. Ea a răspuns: “Da, locuim împreună. În legătură cu căsătoria, el știe”.

Nu rata: Ce condiție i-a pus Nicole Cherry iubitului ca să-i accepte cererea în căsătorie! Vedeta nu glumește…

Întrebată când va face un copil, carismatica artistă a dezvăluit că acest capitol se va petrece în viitorul puțin mai îndepărtat… “Doi, trei ani… îmi doresc să fiu mamă tânără”, a mărturisit Nicole Cherry.

Află și: Nicole Cherry și iubitul, vacanță de vis. Unde se relaxează cei doi

În cadrul unui interviu mai vechi, cântăreața a vorbit despre relația pe care iubitul ei o are cu viitorii socri: Da, ne-am mutat împreună! Pisica e cu noi. E a noastră. Tot mami ne face de mâncare. Mai fac şi eu când am timp, ne mai dă şi mama. E totul la fel, doar că nu sunt noaptea acasă. Tatălui îi place foarte mult de el (n.r.: de iubit), îl cunoaşte foarte bine. Asta l-a făcut pe el mai relaxat. Ştie că sunt undeva bine. Şi eu i-am demonstrat lui că pot să iau decizii. A venit natural. Nici eu nu am zis: «Gata, de mâine mă mut!». Nu ştiu dacă face cineva neaparat chestia asta. A venit de la sine. Din moment ce părinţii îţi dau voie să te duci o zi, o noapte, ştiu ce urmează. E firesc. În cazul meu, a fost ok şi suntem ok”.