Nicole Cherry, dezamagită de bărbaţi. N-a mai stat pe gânduri şi i-a dat papucii: „Mi s-au luat banii”

Publicat: 09/12/2019 | 11:48

La doar 21 de ani, Nicole Cherry a avut parte de câteva experienţe cu băieţii, din care a învăţat multe lucruri şi care au făcut-o să ştie exact ce vrea de la relaţia ei. Artista este foarte fericită în relaţia cu actualul ei iubit, însă până să-l cunoască, s-a lovit de situaţii de nişte situaţii neplăcute.

Cântăreaţa este de părere că băiatul trebuie să plătească, iar dacă nu face asta şi lasă fată să-şi achite consumaţia, nu ar trebuie să mai existe o a doua întâlnire. Şi ea a avut parte de o astfel de situaţie şi nu a mai ieşit cu băiatul respectiv, ba chiar mai mult, rămăsese  dezamăgită de bărbaţi.

„Asta e o concepţie pe care nu o s-o schimb şi o să o transmit şi fiului sau fiicei mele. O să spun: Mama, dacă baiatul vine, băiatul plăteşte. Dacă tu eşti băiatul, tu plăteşti. Aşa e frumos. Nu am mai ieşit după. Nu am mai putut. Mi se pare că băiatul trebuie să fie bărbat. Mi s-au luat banii şi pe o apă plată. Mi se pare strigător la cer.

Tatălui îi place foarte mult de el (n.r. de iubit), îl cunoaşte foarte bine. Asta l-a făcut pe el mai relaxat. Ştie că sunt undeva bine. Şi eu i-am demonstrat lui că pot să iau decizii. A venit natural”, a povestit Nicole Cherry.

Nicole Cherry și-a mărit sânii

Nicole Cherry și-a pus silicoane. Artista a trecut pragul medicului chirurg în urmă cu aproape un an, însă abia recent a mărturisit totul. Nicole Cherry a decis că este momentul unor schimbări în ceea ce privește aspectul ei fizic și a trecut la fapte. După ce şi-a operat guşa, artista a trecut pragul medicului chirurg pentru un bust mai generos. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape un an, însă, abia recent Nicole Cherry a mărturisit totul. Nu de alta, dar nimeni nu și-a dat seama de intervenția pe care a făcut-o deoarece Nicole a optat pentru o mărime naturală.(CITEȘTE ȘI: NICOLE CHERRY A FĂCUT PIAȚA PENTRU… ”COPILAȘII” EI!)

„Mama ştia. Am aşteptat să am o vârstă cât de cât ok. Acum şase luni am făcut intervenţia. Toţi ştiau că am nevoie. Toată lumea mă ştia pe mine… eu am făcut exact cum mi-a spus domnul doctor. Am zis că vreau să fie pentru corpul meu, să stau dreaptă şi să nu fie…. Chiar a fost o nevoie ca să mă simt ok cu mine şi să fiu sinceră, să pot să port o rochie cu spatele gol”, a spus Nicole Cherry.