Nicole Cherry, cu lenjeria intimă la vedere azi-noapte, la Elle Style Awards 2019

Publicat: 11/12/2019 | 09:42

Azi-noapte, la Elle Style Awards 2019, vedetele din showbizul autuhton au dorit să apară cât mai bine îmbrăcate, sperând ca vestimentația aleasă să le scoată în evidență și să le asigure un loc cât mai bun într-un clasament neoficial. 

Mignona Nicole Cherry nu putea să lipsească de la un asemenea eveniment monden, alegând o vestimentație suprinzătoare. Însă detaliul care a atras toate privirile a fost… lenjeria intimă. Nonconformistă, vedeta a preferat să lase vedere ceea ce ar fi trebuit să ascundă, sau poate că o nouă modă își face apariția și astfel de surprize vestimentare vor fi din ce în ce mai dese.

Trebuie să ținem, totuși, cont și de tema aleasă de ”Elle”, vedetele acceptând fără rezerve provocarea de a adopta ineditul… dress-code Punk. Firește, Nicole Cherry s-a conformat.

Nicole Cherry, cu lenjeria intimă la vedere

Nicole Cherry, siliconată

Nicole Cherry și-a pus silicoane. Vedeta a trecut pragul cabinetului medical în urmă cu aproape un an, însă abia recent a mărturisit totul. Nicole Cherry a decis că este momentul unor schimbări în ceea ce privește aspectul ei fizic și a trecut la fapte. După ce şi-a operat guşa, artista a trecut pragul medicului chirurg pentru un bust mai generos. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape un an, însă, abia recent Nicole Cherry a mărturisit totul. Nu de alta, dar nimeni nu și-a dat seama de intervenția pe care a făcut-o deoarece Nicole a optat pentru o mărime naturală.(CITEȘTE ȘI: NICOLE CHERRY A FĂCUT PIAȚA PENTRU… ”COPILAȘII” EI!)

„Mama ştia. Am aşteptat să am o vârstă cât de cât ok. Acum şase luni am făcut intervenţia. Toţi ştiau că am nevoie. Toată lumea mă ştia pe mine… eu am făcut exact cum mi-a spus domnul doctor. Am zis că vreau să fie pentru corpul meu, să stau dreaptă şi să nu fie…. Chiar a fost o nevoie ca să mă simt ok cu mine şi să fiu sinceră, să pot să port o rochie cu spatele gol”, a spus Nicole Cherry.