Nicolae Guță va rămâne uimit! Ce planuri mărețe are Sorina, prima iubire a manelistului

Publicat: 01/08/2020 | 19:06

Știe toată lumea că între Nicolae Guță și Sorina a fost o poveste de dragoste cu multe suișuri și coborâșuri, căci cei doi s-au iubit, s-au certat, s-au împăcat și în ciuda tuturor cererilor în căsătorie pe care le-a avut manelistul față de femeia iubită, cei doi nu au ajuns niciodată la altar.

Nicolae Guță și Sorina s-au iubit timp de 7 ani și au format un cuplu atât în viața reală, cât și pe scenă. Deși a fost cerută de soție de foarte multe ori de Nicolae Guță, Sorina a decis, în cele din urmă, să pună capăt mariajului cu manelistul, din cauza infidelităților sale.

După ani de zile petrecuți departe de România, se pare că Sorina a luat o decizie radicală. Potrivit informațiilor din presă, artista vrea să se stabilească definitiv în București și să revină în industria muzicală.

Sorina, transformată complet din cauza bolii

Pe fondul unei boli grave, Sorina s-a transformat enorm fizic, arătând ca o bunicuță. După ce s-a despărțit definitiv de Nicolae Guță, ea a mai stat pentru o perioadă în România, iar mai apoi a decis că este momentul să se mute în Germania.

Artista s-a pocăit, iar în prezent, cântă numai în biserici sau la „adunări”. S-a transformat complet și arată ca o bunicuță, nu mai pune preț pe imaginea ei, nu se mai machiază și nu se mai îmbracă în haine extravagante – cam aceasta este viața Sorinei, în prezent.

Pe rețelele de socializare, Sorina nu mai este activă așa cum era acum ceva timp și își concentrează atenția pe activitățile sale legate de biserică, dar și de familie. A renunțat la muzică, dar se pare că nu pentru mult timp, căci în curând s-ar putea să o revedem în forță, pe piața muzicală. În acest moment, fanii cuplului Guță-Sorina se întreabă, cel mai probabil, dacă cei doi artiști vor mai colabora vreodată.