Nicolae Guță i-a făcut avansuri actriței Oana Zăvoranu! Manelistul i-a vorbit despre momentele intime: “Lucruri mai puțin ortodoxe…”

Publicat: 18/12/2019 | 12:11

Nicolae Guță este divinizat de multe femei, iar slăbiciunea lui pentru reprezentantele sexului frumos este cunoscută de toată lumea. De altfel, nu mai e un secret pentru nimeni că… prin patul manelistului au trecut multe doamne și domnișoare! În plus, el i-a făcut avansuri actriței Oana Zăvoranu și cei doi au făcut schimb de mesaje în care au vorbit și despre momente intime.

Citește și: O femeie a povestit ce i-a făcut Nicolae Guță în timpul unei partide de amor: “Mi-a cerut să…” Continuarea întrece orice imaginație

Nicolae Guță i-a făcut avansuri actriței Oana Zăvoranu: “Lucruri mai puțin ortodoxe…”

Oana Zăvoranu a acceptat să vorbescă în cadrul unui interviu oferit în urmă cu câteva ore despre schimbul de mesaje incendiare dintre ea și manelistul Nicolae Guță. Totul s-a întâmplat prin 2014, când controversatul artist i-a făcut avansuri și i-a vorbit despre posibile momente petrecute împreună în intimitate.

Citește și: Oana Zăvoranu, prima reacție despre relația suspectă cu Dorian Popa. Ce mesaj subliminal îi transmite soțului ei: “Nu dispera”

“Nu am nicio treabă cu Guţă, nu vreau să vorbesc urât cu el. Are un curaj și o părere despre sine extrem de bună dacă, crede că poate să bea o jumătate de ceai cu mine. O să iau alinturile lui ca pe o glumă. Nu vreau să cred că acest om s-a gândit că noi doi am putea avea ceva. Am două martore care au înregistrat un fragment din discuţia mea cu el, lucruri mai puţin ortodoxte care ar face deliciul publicului”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și: Alex Ashraf, declarații tranșante despre divorțul de Oana Zăvoranu! Ei s-au căsătorit în mare secret în urmă cu 3 ani

Oana Zăvoranu apreciază sufletului frumos al lui Nicolae Guță

“Sunt dezamăgită că s-a uitat la mine în telefon. E problema mea, a lui Guţă, cum dăm mesaje. Nu am spus că este idealul meu de bărbat, dar nu pot să dau cu pietre în el. Guţă este un individ civilizat. Nu mi se pare un mesaj compromiţător. Este strict problema mea şi a lui Nicolae dacă am vorbit. Mă bucur dacă îi place de mine, e simpatic, un om talentat. E urât Guţă sau care e problema? Are un suflet frumos, nu a făcut nimic rău”, a mai afirmat actrița din serialul “Sacrificiul”.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în secret

Citește și: Oana Zăvoranu, decizie inedită după nuntă: “Spun în premieră, fac o cununie religioasă într-o moschee”. A vorbit despre convertirea la Islam

Oana Zăvoranu (46 de ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.