Nicolae Guță a împărțit averea copiilor săi. Ce a spus manelistul despre testament

Publicat: 14/12/2019 | 22:36

Ajuns la vârsta de 52 de ani, Nicolae Guță se mândrește cu 11 moștenitori! Eden, fiul dăruit de actuala soție, va împlini luna aceasta jumătate de an. Nu mai e un secret pentru nimeni că îndrăgitul manelist are o avere mai mare decât cea a lui Florin Salam și cea deținută de Adrian Minune, și că… tot timpul și-a împărțit bunurile cu ai lui copii.

Citește și: Ce salarii le oferă Nicolae Guță angajaților săi. Mulți nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Nicolae Guță a împărțit averea copiilor săi

Potrivit mărturisirilor făcute de Nicolae Guță, el este printre puținii membrii ai familiei care are venituri. Pe când avea doar nouă copii, celebrul manelist a dezvăluit că le-a împărțit deja averea și că… la acea vreme nu își făcuse testamentul. Mai mult, în timpul declarațiilor, el a subliniat că nu va face greșeala pe care a făcut-o tatăl său și că nu face diferență între moștenitori.

Citește și: Cum au reacționat fanii lui Nicolae Guță după ce manelistul și-a făcut un tatuaj pe frunte: ”Gata, ți-ai pus…”

“Nimeni nu câştigă în afară de mine în familie. Pe Nicoleta am ciobănit-o toată viaţa. Mâine, dacă mi se întâmplă ceva, cad ca un erou. Eu, pentru mine, nu vreau nimic, nici n-am vrut. Nu sunt luxos. Nu mi-am făcut niciun testament. Cum pot să mă dau şmecher când ştiu că mă aşteaptă nouă copii acasă. Eu am împărţit deja averea. Ţie îţi rămâne casa asta, ţie asta…

Aşa cum mi-am dorit…. ca ceilalţi copii să nu treacă prin ororile vieţii ca mine – pentru că eu cunosc sărăcia aşa cum n-o cunoaşte nimeni –, n-am făcut niciodată diferenţă între copii. Tata n-a făcut ce trebuia la momentul potrivit pentru copiii lui. Eu am zis să nu pic în aceeaşi greşeală, dar nu pot eu să-l judec, a declarat manelistul pentru “Acces Direct” în cadrul unui interviu mai vechi.

Citește și: Cum arată palatul lui Nicolae Guță din Petroșani în care a investit două milioane de euro. FOTO

Nicolae Guță, mărturii neștiute până acum despre viața lui amoroasă

“Eu când mă îndrăgostesc, mă îndrăgostesc nebunește, nu mai țin cont de nimic. Totul sau nimic. Succes am avut la gagici de când munceam cu târnăcopul și lopata. Nu am căutat niciodată să caut atenția publicului sau a televiziunilor cu relațiile mele, pe mine m-a interesat mereu să fiu liniștit, să mă dedic acelei persoane, când facem dragoste, să facem dragoste, să te implici cu sufletul. Sunt cu Cristina, e însărcinată, vine al 11-lea copil, e și băiat, spre satisfacția mea”, a mai spus îndrăgitul manelist în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește și: O femeie a povestit ce i-a făcut Nicolae Guță în timpul unei partide de amor: “Mi-a cerut să…” Continuarea întrece orice imaginație

Nicolae Guță și actuala parteneră de viață, Cristina, au devenit soț și soție pe 25 aprilie 2017. Cununia civilă a avut loc în localitatea Nicoleşti, judeţul Ialomiţa. Manelistul a devenit tată pentru a 12-a oară anul acesta. Eden Nicolae a venit pe lume pe 26 iunie, iar la naștere, micuțul a primit nota maximă din partea medicilor.