Nicolae Ceaușescu avea o fixație pentru… Mai mulți oameni veneau zilnic la el acasă ca să ocupe de asta

Publicat: 24/01/2020 | 20:50

Era în pas cu moda și nu numai! Nicolae Ceaușescu avea o fixație pentru… podoaba lui capilară. Mai mulți oameni veneau zilnic la el acasă ca să-l aranjeze.

Conform unor apropiați de-ai cuplului Ceaușescu, fostul dictator avea o fixație pentru părul său ondulat. Zilnic, mai mulți frizeri veneau la el acasă ca să-i aranjeze podoaba capilară, exact așa cum și-o dorea Nicolae Ceaușescu. Și nu doar el avea o fixație pentru părul său.

La rândul ei, Elena Ceaușescu avea o grijă deosebită pentru păr și își purta celebrul coc tapat, cu mândrie. Soția fostului dictator dădea indicii clare despre cum vrea să arate coafura ei. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI DIN CELULA ÎN CARE AU STAT ELENA ȘI NICOLAE CEAUȘESCU. LOCUL UNDE AU FOST EXECUTAȚI DICTATORII)

Ce tic avea Nicolae Ceaușescu

În timpul regimului comunist, cei mai importanţi demnitari din România se adunau pentru a discuta problemele ţării. Petre Gigea, un fost consilier al lui Nicolae Ceauşescu, a dezvăluit ce tic nervos avea dictatorul. Coform acestuia, în timpul şedinţelor importante, Nicolae Ceauşescu se uita extrem de des la ceas. (CITEȘTE ȘI: CUM FĂCEA AMOR ELENA CU NICOLAE CEAUȘESCU. FANTEZIILE EROTICE ALE TOVARĂȘEI DEPĂȘEAU ORICE IMAGINAȚIE: „S-O VĂD CULCATĂ ÎN PIELEA GOALĂ MIŞCÂND DIN FUNDUL EI GROZAV PÂNĂ LA..”)

„Din acest birou mare se intra într-o sufragerie, acolo unde familia Ceauşescu, în jurul orei 13.00, lua masa de prânz şi, cum spuneam, apoi el dormea. Stabilea însă pentru după-amiază întâlniri cu demnitari de partid şi de stat şi era de o punctualitate nemţească, adică respecta ora la care te chema. Ca şi la şedinţe, unde era extrem de punctual. Avea un tic nervos, se uita mereu la ceas să vadă ce oră este… Avea un ceas rusesc, obişnuit. Nu purta verighetă, nu ştiu care a fost explicaţia!”, a declarat Petre Gigea, fostul consilier al dictatorului, în urmă cu ceva timp.