Nicolae Bănicioiu, reacție dură la adresa conducerii PNL: ”Azi sunt în imposibilitatea de a-și pune un guvern și așteaptă soluții de la alții. INCONȘTIENȚII!”

Publicat: 13/03/2020 | 14:43

Nicolae Bănicioiu a postat un mesaj dur în mediul online, acuzând întreaga conducere PNL că a dat dovadă de inconștiență în momentul în care nu au luat în seamă avertizările referitoare la pericolul noului coronavirus.

Nicolae Bănicioiu a transmis că le-a explicat, de mai multe ori, celor din PNL că și parlamentarii pot transmite virusul în teritoriu, iar aceștia nu au vrut sau nu au putut înțelege pericolul iminent.

”Doamne ferește de așa ceva! Deși toată lumea le a explicat ca nu se pot face adunări mari și nici interacțiune cu mulți angajați, iar ei totuși au decis sa facă circul de ieri de la Parlament! Cîțu, un inconștient – la fel și conducerea PNL! Eu unul le am explicat de câteva ori că și prin parlamentari (care merg in teritoriu ), cât și prin angajați, vor putea răspândi virusul – ei nu și nu!!! Au făcut-o conștient sau mai bine zis totuși inconștient (pentru ca n-au vrut sa asculte) – le-am explicat de 7000 de ori ca trebuie să urmeze strict indicațiile specialiștilor și i-am avertizat ca-i vor pune in pericol inclusiv pe cei care gestionează lucrurile. Deștepții ăștia au interacționat și cu cei de la DSU în ședințele foto ale premierului desemnat sau demis! Practic, azi sunt în imposibilitatea de a-și pune un guvern și așteaptă soluții de la alții. INCONȘTIENȚII!”, a scris Nicolae Băniciou pe pagina sa de socializare.

Vergil Chiţac a participat la o petrecere unde au fost invitate 400 de persoane

Reamintim că senatorul PNL Vergil Chițac a participat la o conferință NATO – la Bruxelles – în perioada 16 -19 februarie, unde ar fi contactat coronavirusul de la un omolog francez, confirmat ulterior cu noul COVID-19. După ce a revenit în ţară, oficialul român prezenta simptomele unei răceli uşoare şi a cerut să fie testat pentru coronavirus ca să scape de stres. Mai mult, senatorul independent s-a izolat singur după ce aflase că un parlamentar francez, cu care fusese într-o deplasare la Bruxelles, a fost depistat cu coronavirus.

Din nefericire, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus ar putea creşte, pentru că pe 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, Vergil Chiţac a participat la o petrecere unde au fost invitate 400 de persoane, potrivit stiridiaspora.ro. Evenimentul a fost organizat de uniunea Culturală a Tătarilor Turco-Musulmani din România la un restaurant din Constanța.