Nicolae Bănicioiu, acuzații șocante: ”Noi reușim să ne infectăm medicii și de aici începe haosul!”

Publicat: 25/03/2020 | 15:49

Deputatul PSD, Nicolae Bănicioiu vine în apărarea tuturor cadrelor medicale și cere autorităților să realizeze importanța acestora în criză pandemică  existentă. Politicianul este de părere că medicii trebuie sprijiniți, nu ”reduși la tăcere”.

Nicolae Bănicioiu a transmis un mesaj important pe contul său de socializare. Acesta susține că medicii trebuie încurajați să spună lucrurilor pe nume, să recunoască neputința și lipsa echipamentelor corespunzătoare de protecție din spitale. De asemenea, Bănicioiu consideră că acestea lipsesc cu desăvârșire din toate unitățile medicale și că din acest motiv cei mai mulți medici au ajuns să se contamineze cu Covid-19.

CITEȘTE ȘI: AVIZ EPIDEMIOLOGIC. Ana Maria Maxim, jurnalist Gândul.ro: Declarația se descarcă de pe site-ul…

”Noi reușim sa ne infectatam medicii și de aici începe haosul ! Nu am avut mulți pacienți dar n am avut măști și mănuși ! Dacă nu ne trezim acum vom regreta mai târziu și vom ajunge in situația de a alege cine trăiește și cine nu !
Spitalul judetean Suceava 34 medici Upu si 49 asistenti infectati cu coronavirus, Spitalul de Urgenta Floreasca, 7 medici si 20 asistenti infectati, Spitalul Universitar din Bucuresti alti medici si asistenti pusi in izolare,intr o perioada in care avem nevoie de personal medical ca de aer, acest lucru este inacceptabil…trebuie sprijiniti …nu intimidati..nu redusi la tacere ca sa acopere lipsa echipamentelor de protectie cu care ne laudam la tv ca sunt dar in spitale, pentru cei unde fac diferenta pentru viata lipsesc cu desavarsire..”, a transmis Nicolae Bănicioiu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:  MĂRTURIILE unei românce din Madrid: Cum s-a ajuns la situația unui film de…