Nico, suspectă de coronavirus? Cântăreața s-a izolat la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată

Publicat: 21/06/2020 | 18:43

Cântăreața Nico s-a izolat la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. De asemenea, artista și-a anulat concertul pe care îl avea în Ploiești, iar fanii sunt îngrijorați.

Nico urma să susțină un spectacol la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești, însă… a fost anulat. Cântăreața s-a izolat la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată.

Potrivit reprezentanților teatrului, rezultatul testului pentru coronavirus ar fi ieșit negativ, dar Nico trebuie să stea izolată timp de două săptămâni. (CITEȘTE ȘI: ANDREI ȘTEFĂNESCU, DECLARAȚII DE PE PATUL DE SPITAL: ”STAREA SE POATE DEGRADA FOARTE UȘOR”)

“Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ”Suflet pereche” a fost suspendată. Solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, se arată pe pagina de Facebook a teatrului.

Coronavirus România, 21 iunie

De la ultima informare, alte 315 noi cazuri au fost raportate, iar bilanțul infectărilor cu COVID-19 a ajuns azi, 21 iunie, la 24.045. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.911 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, 1.512 persoane infectate cu COVID-19 au murit. În intervalul 20.06.2020 (10:00) – 21.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 12 decese (8 bărbați și 4 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Galați, Sibiu, Suceava și Vrancea. (VEZI ȘI: ADELINA PESTRIȚU, ÎNSĂRCINATĂ PENTRU A DOUA OARĂ? ANUNȚUL FĂCUT ÎN DIRECT: ”NE-AM DORIT SĂ FIM PATRU, DUPĂ IZOLARE”)

Dintre acestea, un deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani, 2 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 6 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 3 decese la persoane de peste 80 de ani.

Pacienții au prezentat comorbidități.