Nico, după testul de coronavirus făcut din izolare: ”Așa este legea!”

Publicat: 26/06/2020 | 14:31

Nico se află, încă, în izolare, chiar dacă a făcut testul pentru coronavirus iar acesta a ieșit negativ. Totul pentru că s-a întâlnit cu Andrei Ștefănescu, iar acesta fusese depistat pozitiv.

CITEȘTE ȘI: MARCEL PAVEL A FĂCUT PUBLICE REZULTATELE TESTELOR PENTRU CORONAVIRUS. CE SCRIE ÎN HÂRTII. FOTO

Vedetele de la Antena 1, care filmează ”Te cunosc de undeva”, în frunte cu Marcel Pavel, au fost testate pozitiv. A ieșit un scandal apoi, Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu fiind criticați de unii fani ai mondenului că joacă, de fapt, teatru, fiind vorba despre o regie pusă la cale. În fine, Nico a intrat în contact cu Andrei și a fost, practic, obligată să facă testul, dar și să se retragă la izolare pentru 14 zile.

„Suntem bine, suntem izolaţi de marţi, pe 29 ieşim din izolare şi ne-am cam plictisit, pentru că am stat aproape trei luni de zile. Eu spun că ajung. Am făcut testul de coronavirus şi este negativ, dar aşa este legea, tot trebuie să stau în izolare. Iniţial, nu trebuia să fac testul, dar l-am făcut pentru că aveam spectacol duminică şi am decis să îl fac, să fim în siguranţă.

Nici cu fiica mea nu m-am văzut în perioada asta, asta e, ne vedem după 29 iunie, vorbim la telefon zilnic, la fel şi cu mama. Ea a fost foarte îngrijorată, i-a fost chiar teamă, dar totul este ok, suntem în siguranţă. Este un moment când te întrebi dacă nu ai făcut bine ceva, deşi întotdeauna am păstrat distanţa, am la mine tot felul de dezinfectanţi, mi-am pus masca înainte să intru în platou, toate astea le fac”, a declarat Nico în emisiunea „La Măruţă”, de pe Pro TV.

Nico stă la izolare, Alina Pușcaș a părăsit spitalul

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului de pe Antena 1, a fost asimptomatică, dar a trebuit să se interneze. A făcut la spitalul mobil de la Otopeni, acolo unde se află asimptomaticii și cei care nu resimt puternic boala. Vedeta a părăsit spitalul. „Mă gândesc că aţi fi vrut să postez ceva mai devreme un story, mă gândesc la zilele trecute, dar am profitat din plin de reîntâlnirea cu cei mici, cu soţul meu, aşa că am lăsat story-urile pe locul trei. Vin din nou optimistă, la fel de optimistă ca şi atunci când eram infectată. Am zâmbetul pe buze şi dorinţa de a merge mai departe. Eventual, aş vrea să creez un nou hashtag, există viaţă foarte frumoasă şi după covid.

NU RATA: ALINA PUȘCAȘ, VEDETA DE LA ANTENA 1, DEZVĂLUIRI DIN SPITALUL MOBIL PENTRU COVID-19: ”NU VREAU DOSAR PENAL!”

Pentru mine, cel puţin, nu a fost o catastrofă. Pentru alţii este în continuare o luptă. Dar, până la urmă, fiecare cu norocul lui, cu organismul lui mai mult sau mai puţin puternic. (…) Eu m-am vindecat în 16 zile, nu în 4 zile. Eu am descoperit că eram infectată pe final de boală, pe 18, iar pe data de 19 m-am internat. Dragilor, îmi pare rău, dar mie chiar mi-a fost foarte bine. Sper să fie aşa pentru toată lumea. Ar fi ideal!”, a scris vedeta pe reţelele de socializare.