Niciun fel de respect! Ce comunicat a emis Centrul Rus de Știință și Cultură din București în plină pandemie de coronavirus. “Lucrăm pentru dumneavoastră. Vă așteptăm!”

Publicat: 26/03/2020 | 09:54

În plină pandemie de coronavirus, Centrul Rus de Ştiință şi Cultură din București a postat, pe 24 martie, un mesaj prin care îi invită pe adepți să ridice broșuri cu titlul ‘Să-ți găsești nemurirea de erou în focul luptei’ în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 10-15, de la sediul situat pe Bulevardul Lascăr Catargiu, din Capitală.

VEZI AICI: SCANDAL LA TAROM. DOUĂ PERSOANE, INFECTATE CU CORONAVIRUS. PILOTUL CEZAR OSICEANU A RĂBUFNIT: “DEMISIA! E PLĂTIT REGEȘTE PENTRU NIMIC!”

Lucrarea este dedicată poeților și ziaristilor înrolați în armata din perioada Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Inițiativa celor de la CRSC a stârnit reacții dure din partea mai multor locuitori ai României, aceștia scoțând în evidență modul în care Ambasada și Centrul Rus de Ştiință şi Cultură au ales să respecte apelurile autorităților române ca oamenii să nu-și părăsească locuințele pe durata stării de urgență.

EXCLUSIV. Plătim aproape DUBLU față de americani pentru MĂȘTILE PROFESIONALE destinate medicilor/ Cine sunt „BĂIEȚII DEȘTEPȚI” care profită de PANDEMIE

CRSC nu a ținut cont, clar, de apelul înaintat de autoritățile române, ba mai mult îi invită pe cei interesați să vină la sediul lor și să ridice broșurile, deși deplasările sunt restricționate în această perioadă. Comunicatul Centrului Rus de Ştiință şi Cultură se încheie cu un sfidător: “Vă așteaptăm!”.

VEZI AICI: DRAMA UNUI ȘOFER ROMÂN DIN ITALIA. “NU MI-AM VĂZUT FAMILIA DIN 8 MARTIE!” CE A FĂCUT CÂND A AVUT PRIMELE SIMPTOME DE CORONAVIRUS

Comunicatul emis de CRSC

Prezentarea broșurii >.

Autorul broșurii Pavel Krahmalev, traducerea – Diana Trofim și Serghei Virsta.

Lucrarea este dedicată poeților și ziaristilor înrolați în armata din perioada Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Și în perioada coronovirusului noi lucrăm pentru dvs.

Această broșură este disponibilă pentru voi. O puteți ridica de la Centrul în perioada – luni, miercuri, vineri, între orele 10 și 15. Vă așteptăm!”, este mesajul postat de Centrul Rus de Ştiință şi Cultură pe pagina oficială de Facebook.